Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iznenađenje

Mislili da su iz Hrvatske donijeli kamen, a na polici zapravo držali - ručnu bombu!

ručna bomba
Hrvoje Jelavić/PIXSELL, ilustracija
21.06.2015.
u 13:41

Obitelj je više od pola godine, misleći da je to kamen, na polici držala ručnu bombu.

Dramatična operacija "širokih razmjera" odvijala se jučer u predgrađu bavarskog grada Straubinga, kada je njemačka obitelj shvatila da je "kamen", koji su donijeli sa odmora u Hrvatskoj, zapravo - ručna bomba, piše Abendzeitung.

Obitelj je više od pola godine, misleći da je to kamen, na polici držala ručnu bombu. Eksplozivnu napravu donijela je prošle godine njihova kćer iz Hrvatske misleći da je to kamen.

Policija ispraznila šest kuća

U subotu je jedan od ukućana brisao prašinu, a bomba je pala sa police na pod i tada je obitelj shvatila da je u kući eksplozivna naprava, a ne kamen.

Odmah su pozvali policiju, a pirotehničari su bombu odnijeli na prazno područje kilometar daleko od kuće te su je detonirali.

Šest kuća, među kojima i ona obitelji sa neobičnim "suvenirom" iz Hrvatske, su ispražnjene tijekom akcije uklanjanja bombe.

>>Nasred ulice netko ostavio ručnu bombu

>>Našao ručnu bombu na šetalištu u samom središtu Osijeka

Komentara 11

DU
Deleted user
13:58 21.06.2015.

Bull shit! Ako su stvarno mislili da je kamen .tribala im je explodirat u ruci

MA
magicsipper
14:35 21.06.2015.

oni su navikli da iskopavaju one od 500kg...šta oni znaju kako izgleda ručna granata, to je za njih premalo..u svakom slucaju, vratila se granata u Njemačku nakon 70 godina. Dirljiva priča :)

Avatar Getrib
Getrib
14:11 21.06.2015.

Neka čudna bomba koja se može zamjeniti s kamenom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije