Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedva preživjela

Mislila da joj je muž na kruzeru pa skočila u ocean i pokušala ga stići

Kruzer
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
30.03.2016.
u 06:30

Policija još uvijek istražuje kamo je nestao Susanin suprug.

Susan Brown (65) i njezin suprug Michael pokušavali su kupiti zrakoplovne karte za Bristol u zračnoj luci na Madeiri gdje su bili na odmoru.

No u jednom su se trenutku razdvojili nakon čega je Susan iz još neutvrđenih razloga tražeći supruga otišla do obližnjeg pristaništa i skočila u ocean za kruzerom koji je isplovio prema Lisabonu. Misleći da joj se muž ukrcao na brod, Susan ga je pokušala sustići plivajući, no nakon petsto metara svladao ju je umor i hipotermija i počela se utapati. Srećom, naišla je na jedan od ribarskih brodova čija ju je posada izvukla iz mora i pružila joj prvu pomoć te je odvezla na hitnu pomoć.

 – Gospođa je imala ogromnu sreću što su na ribarskom brodu čuli njeno zapomaganje jer u suprotnom bi teško preživjela – kazao je zapovjednik lučke kapetanije Felix Marques.

Policija još uvijek istražuje kamo je nestao Susanin suprug. 

>> Najveći kruzer na svijetu, vrijedan milijardu eura, krenuo u probnu vožnju 

>> Šokirala se kad je ugledala fotografiju na Facebooku i otkrila muževu tajnu

Komentara 2

DU
Deleted user
09:36 30.03.2016.

Htjela je u šezdeset i petoj plivajući sustići brod??? Cukreno!

Avatar urbanjungle
urbanjungle
13:42 30.03.2016.

Neda mu disati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije