Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAMI UZDAHE ŽENA

Mišićavi hrvatski vojnik hit na TikToku: U vježbi podigao cijelu svoju obitelj

Filip Ščrbak
Foto: screenshot
1/3
08.05.2021.
u 17:21

Filip Ščrbak najpopularniji je hrvatski vojnik, na društvenim mrežama pokazuje svoje isklesano tijelo

Filip Ščrbak trenutačno je jedan od najpopularnijih hrvatskih vojnika. Osim što služi u hrvatskoj vojsci, mladi otac dvojice dječaka je i influencer.

Njegov video na popularnoj društvenoj mreži TikTok pregledan je čak 1,6 milijuna puta, a u njemu je pokazao kako vježba dok cijelu svoju obitelj drži na leđima.

@scrbaksaurus

Lifting whole family❤️🇭🇷##scrbaksaurus ##fyp ##viral ##foryou ##fypbalkan ##soldier ##army ##tattoo ##pushup ##croatia ##wife ##kids ##family ##streetworkout ##pro

♬ Lai Lai Lai - Realkdmusic

 

Filip se svojim isklesanim tijelom hvali i na Instagramu, a vježbe koje izvodi uistinu su impresivne.

U srpnju prošle godine Filip je pak postao mister bazena na izboru koji se održao na bazenima Caprag u Sisku gdje je bilo i prvenstvo grada u man physique i fitnessu.

 

Komentara 13

LO
lojtra2
18:10 08.05.2021.

Mladić, otac, suprug, hrvatski vojnik! Kud ćeš ljepše i bolje?

JA
jadnatikoza
20:07 20.05.2021.

Kakva glupost modernog doba, šta ne bi trebao bildat mozak? Ovo je muška Maja Šuput

HR
hr76
11:11 09.05.2021.

Svaka čast za tjelesnu spremnost, ali prema pravilniku o službi vojnik ne smije biti tetoviran na vidljivom dijelu tijela. On je unutar propisa jedino ako nosi samo duge rukave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije