Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najmlađi čelnik Koprivnice u povijesti
Povratak na članak

Mišel Jakšić: O uvođenju prireza i nižim plaćama još nema govora

Odlaskom Vesne Želježnjak u Podravku Mišel Jakšić dužnost gradonačelnika preuzeo je do lokalnih izbora nagodinu

Komentari 4

ZA
zac111
09:12 05.06.2016.

isto jedan napuhanko instaliran od mrsica

VL
Avatar Peterančan
Peterančan
16:53 05.06.2016.

Ovo je najočitiji primjer kak papir sve trpi. Tolko lupetanja u tak malo teksta, Guines su bu zainteresiral za to. A rešenje je jednostavno: Slabšić u Britaniju, USKOK u Koprivnicu! Jer ovak dalje nemre, ne tak davno gradići oko nass nisu nam bili ni do koljena, sad smo mi selendra u usporedbi sa Ludbregom, Prelogom, Križevcima, Bjelovarom... Sve zahvaljujući "eliti" ovakvih predispozicija i ONO i DSZ nauka.

VL
SB
Sinisa_Bosanac
09:35 07.06.2016.

i Misel i Karamarko koriste izraz digitalizacija. Na primjeru drzave vidimo kakav je ucinak Karamarkove digitalizacije. Slicno ocekujem i u slucaju da obnasatelj duznosti gradonacelnice kojim nesretnim slucajem pobjedi na izborima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.