Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miroslav Tuđman
Povratak na članak

Reviziju Haaškog suda treba inicirati UN

Hrvatska i u reviziji može tražiti ono što je tražila tri puta- da dobije status prijatelja suda, rekao je ministar Bošnjaković.

Komentari 13

ON
ON
09:07 09.12.2017.

Agrokor se počeo spašavati kada je bilo na računu 6kuna,a duga više od 50 milijardi.Praljak je mrtav i evo sada drugova da ga povrate.I to isti oni koji su i doprinijeli tome,bolje rečeno koji nisu ništa činili da do toga nedođe..Ali oni ima ju pravo na to,kažu naši stvoritelji i njihove pristaše.

VL
Avatar fmostafa
fmostafa
09:09 09.12.2017.

njehov klon , je sramota za poštene i cestite Hrvate koji su listom osudili zlocin hercegovacke falange,a sada ce zahvaljujuci malokrvnom nositi hipoteku primitivizma i velicanja zlocinaca !

VL
GA
Gastarbeiter2
08:16 09.12.2017.

Koje su ovo " priče za malu djecu". Negdje je greška, što se toga tiče sve je jasno. Čeka se samo da prođe komemoracija a onda počinje da pada prašina na cijelu stvar.

VL
OO
onako_ovlaš
08:24 09.12.2017.

Tuđman je smiješan lik,on se uvijek,sustavno,"znanstveno" javlja post festum

VL
SZ
slaven.zadravec
08:21 09.12.2017.

Ovi zlodusi iz devedesetih nas stvarno vraćaju unacionalizam i mržnju. Stariji Tuđman nas je odveo u izolaciju onda, a sada to pokušava i mlađi.

VL
Avatar mama mia
mama mia
08:18 09.12.2017.

Kad pišete o udruženom zločinačkom poduhvati i onda napišete (Mladić/šestorka) gdje su vam tu Tuđman Šušak i Bobetko molim vas kad pišete o zločinačkom poduhvati da navedene i ovu trojicu koji su zasad optuženi

VL
MA
Malenkost
08:54 09.12.2017.

Miroslav Tudman, to je Sin Franje, oni su ostavili udbaske akte netaknute, crkveni Vrh ih podupro u toj izdajnickoj nakani.Sto se skriva u tim Aktima slutiti je lako. Dakle skriva Zlocine Udbe (mozda i svog Oca iz tadasnjeg perioda) a ovdje se prijcira u javnost kao jedan "Intelektualac" koji nastoji revidirati presude "Srama". Moralni Dualist, odnosno Konvertit. Dosta mi je "Intelektualaca" iz HR i bivsih funkcionera iz YU, koji vec tada nastadase u komnunistickoj diktaturi, a propustili priliku Lustracije! To je moralna Laz!! Nije to uradeno ad hoc, vec Godinama i desetlkecima sprijecavano. Gubite se u ...... .Ja nemam vise nista s HR. Osvijestila se moja obitelj. Otac je sagradio kucu u toj lopovskoj Tudmanovoj Jazbini. Sve ode k vragu.Mrzim HR.

VL
SA
samograd
08:25 09.12.2017.

Nakon par dana što je general Praljak popio otrov u našem glavnom gradu ne primjećujem da se medu narodom išta spominje ili govori .Zvonko Bušić je također dignuo ruku na sebe kad je vidio stanje nacije i države ,Praljak jerk jer nije mogao podnijeti da je nevin proglašen zločincem ,i poslao poruku sudcima i svijetu .Obje te žrtve je naš narod zaboravio nije prošlo ni desetak dana od Praljkove smrti već je to gurnuto u ladicu "zaborav ".Narod koji ima samopoštovanja to ne zaboravlja nego se sjeća i prenosi djeci i mladima ,a mi ......lažemo da smo Spremni!

VL
FO
FONZA
09:02 09.12.2017.

Hrvatima je vjerujem,ovom kriminalnom montiranom optuzbom i presudom ljudima koji su branili narod od genocida , postalo jasno da ovaj svijet vode mracne sile- koje optuzbama,ucjenama i nemoralnim presudama drze drzave i narode u strahu.....Haaski sud nije sudio pojedincima zaa za zlocine koje su oni osobno pocinili vec mu je uloga bila da sudskim progonom kreira politiku i odnose na Balkanu....Tuziteljstvo Haaskog suda je zapravo odredjivalo sudbinu drzava i njihovog politickog vodstva i uredjenja, ucjenjujuci i prijeteci vladama Hrvatske , BiH i Srbije.....Svi mi gledamo tu nepravdu i mozemo se samo zgrazati - no pitanje je kako se oduprijeti ovom zlu....od zgrazanja nema nikakve koristi - treba djelovati , i suprostaviti se ovim zlikovcima.....Hrvatska se uspavala i ucinila kobnu pogredsku vjerujuci da smo mi Hrvati vodili pravedan obrambeni rat - ne shvacajuci da ovaj svijet ne funkcionira na pravu i pravednosti - vec na moci i interesima svijetskih mocnika.....ovo je rat - no ne oruzanim sredstvima...podmukli rat je u tijeku.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.