Naslovnica Vijesti Hrvatska

Most: SDP-u je trebalo 5 godina da izbaci Merzel

– Mi kao Most poštujemo sve ono što su hrvatski branitelji napravili pa tako i ono što je gospodin Crnoja napravio za hrvatsku državu. To nije u pitanju, ali postoji razina političke i moralne odgovornosti koju je on preuzeo – rekao je Miroslav Šimić iz Mosta
28. siječnja 2016. u 21:15 60 komentara 5702 prikaza
Miroslav Šimić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Miroslav Šimić iz Mosta komentirao je ostavku Mije Crnoje na dužnost ministra branitelja.

 – Slažemo se i poštujemo odluku gospodina Crnoje, u potpunosti razumijemo da za njega ova dva dana nisu bila jednostavna, ali nisu bila jednostavna ni za hrvatsku javnost. Ostavili smo neko vrijeme da utvrdimo sve činjenice, nema kaznene odgovornosti, ali postoji element i moralne i političke odgovornosti koju je on ipak odlučio preuzeti. Mi kao Most poštujemo sve ono što su hrvatski branitelji napravili pa tako i ono što je gospodin Crnoja napravio za hrvatsku državu. To nije u pitanju, ali postoji razina političke i moralne odgovornosti koju je on preuzeo – rekao je Miroslav Šimić iz Mosta.  

Most nezavisnih lista preko Twittera je komentirao brzinu odluke o Miji Crnoji. Osvrnuli su se na neke SDP-ove dužnosnike i ministre koje se također prozivalo u medijima za nezakonite radnje. 

Šegon je smijenjen mjesec i pol dana nakon otkrivanja afere, Linić je smijenjen nakon godinu i pol pisanja o aferama u predstečajnim nagodbama, Merzel je izbačena iz SDP-a pet godina nakon pisanja svih medija, Jakovinu se nije izbacilo iz Vlade ni nakon četiri godine pisanja o sukobu interesa. I sad bi SDP da se Crnoja riješi u roku od 24 sata – komentirao je na Twitteru Most. 

>> Crnoja više nije ministar: Premijeru sam podnio ostavku

Elipso

 • kajbum:

  Sve uredu ali kako niko negleda moralnu odgovornost kod srba koji su pucali po hrvatskoj ili koji I dan danas javno iznose lazi da bi svjesno nastetili hrvatskom narodu i drzavi.

 • Avatar abakus
  abakus:

  Pošteno.

 • Patrizzia:

  Zar nije Fred Matić bio 100% invalid , pa promjenio status da bi mogao raditi kao ministar .? Zar nije Nenad Stazić dužan državi razliku u plaćenoj cijeni i stvarnoj cijeni koštanja ljetovanja na brijunima ? Kada će Peđa Grbin ... prikaži još!rbin podnijeti zahtjev Saboru da preispita moralnost tog zastupnika ?