Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od dva polovna auta

Miroslav je sam sebi složio 'novog' Teslu: Uživao sam u svakom trenutku

Miroslav Škaro
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
18.03.2019.
u 17:32

Prvog, razbijenog Teslu, kupio je u siječnju 2017. na licitaciji u Virginiji. Auto je bio razbijen, ali mu je motor bio sačuvan. Drugi je kupio iste godine u ožujku na obali rijeke Huston

Miroslav Škaro iz Osijeka kaže da je jedini Hrvat koji je rastavio i potom sastavio prvi električni automobil Teslu S. Od dva polovna automobila napravio je 'novog' Teslu. Prvog, razbijenog Teslu, kupio je u siječnju 2017. na licitaciji u Virginiji. Auto je bio razbijen, ali mu je motor bio sačuvan. Drugi je kupio iste godine u ožujku na obali rijeke Huston. Bio je u vodi nakon uragana, no imao je odličnu karoseriju, piše 24 sata.

- Sastaviti od dva jednog Teslu meni je bilo iznimno zanimljivo. U Americi živi čovjek koji je isto to radio i pratio sam ga na YouTubeu. Četiri godine pratio sam i Tesla motors forum, proučavao kako auto funkcionira. Kad sam to 'provalio', dobio sam neku lovu i mogao sam si priuštiti kupnju ta dva Tesle. Posao je bio iznimno zahtjevan, ali sam uživao u svakom trenutku - ispričao je Osječanin

Tri mjeseca je, kaže, trajala montaža kompleksnog sustava. - Mjesec i pol dana nakon sastavljanja mučio sam se da profunkcionira - ispričao je. Svoj automobil procjenjuje na oko 50.000 eura.

Video: Pogledajte Rimac C_Two

Komentara 7

DA
damyr26
23:38 18.03.2019.

popali trgovac automobilima i prodavač magle

ST
Starotopoljanin
18:12 18.03.2019.

ja pomisli da je ovaj vide teslin auto ,kad ono rimcev.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
17:55 18.03.2019.

Svaka čast gospodine Škaro, ali VL mogli ste barem jednu sliku priložiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije