Naslovnica Vijesti Hrvatska

Miro Kovač ide u utrku za šefa HDZ-a?

- Sve me to podsjeća na priču prije četiri godine kada su isto radili matematiku Darku Milinoviću, kojem je podršku obećala većina šefova županijskih organizacija, a u zadnji trenutak su se okrenuli Karamarku – rekao je naš izvor iz HDZ-a.
01. srpnja 2016. u 19:25 112 komentara 9002 prikaza
Miro Kovač
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

U HDZ-u se danas intenzivno šuškalo da bi se u utrku za predsjednika HDZ-a mogao uključiti Miro Kovač, tehnički ministar vanjskih poslova. Miro Kovač danas nam je rekao da će početkom tjedna obznaniti odluku o kandidaturi.

21.06.2016., Zagreb - Clanovi HDZ-a i Predsjednistva stranke dolaze na sastanak u sredisnjicu na Trg zrtava fasizma 4. Tomislav Culjak, Josip Bilaver, Miro Kovac, Tomislav Tolusic, Milijan Brkic.  Photo: Robert Anic/PIXSELL 'nema prava na eksperiment' HDZ: Da su nam liste za Sabor valjale, dobili bismo izbore. Bit će promjena! Jadranka Kosor, Ivo Sanader, Ivica Račan Milan Ivkošić U svih dosadašnjih šest pobjeda HDZ-a presudni su bili glasovi tzv. ekstremista miro kovač Pripreme za izbore Miro Kovač: 'I HDZ pregovara s HSS-om, pa to je normalno'

U HDZ-u se kuloarski moglo čuti da Kovača navodno na kandidaturu nagovara Tomislav Karamarko, bivši šef HDZ-a koji je nedavno radi neuspjelog preslaganja saborske većine podnio ostavku na mjesto predsjednika. U krugu Mire Kovača pak kažu da su to najobičnija podmetanja kada je riječ o Karamarkovoj potpori. Osim toga, proteklih se dana u HDZ-u čulo da se skupljaju bianco potpisi, dakle bez imena kandidata, pa se i sad pretpostavlja da je to bilo za Miru Kovača.

- Kovaču rade mu matematiku i uvjeravaju da bi mogao imati šanse. Ali sve me to podsjeća na priču prije četiri godine kada su isto radili matematiku Darku Milinoviću, kojem je podršku obećala većina šefova županijskih organizacija, a u zadnji trenutak su se okrenuli Karamarku – rekao je naš izvor iz HDZ-a.

Elipso

  • niks100:

    Jutarnji je tek sada skuzio da ce Kovac biti predsjednik Hdz-a ali je odmah poceo sa blacenjem istog

  • nefi:

    Kovac se kandidira uz potporu Hasanbegovica

  • kompakt:

    Pobogu iva šega dali ti vjeruješ u to što pišeš .