Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenski premijer
Povratak na članak

Miro Cerar: Slovenija više neće postavljati žicu na spornom graničnom području

Slovenski premijer nije, međutim, ništa rekao o tome što će biti s već podignutom žičanom ogradom na spornim graničnim mjestima, zbog čega je Hrvatska i prosvjedovala.

Komentari 9

HR
hrUsrcu
11:07 30.11.2015.

Koje gluposti - slovenski agresori postavljaju zicu na HR teritoriju - mogli su je isto tako postaviti kilometar dalje u unutrasnjosti slovenije sa istom namjerom - zastita teritierija , ali NE - treba uci u hrvatsku zicama i onda Status qvo - pa cemo sa milovanovicem jos 1000 godina raspravljati o "slovenskoj" meji

VL
JO
joe555
17:11 30.11.2015.

vi ne pratite sta se desava ispred nego iza kod slivenaca.Glasnogovornik kosovske policije Baki Keljani izjavio da se na Kosovu trenutno nalazi oko 120 osoba koje su povratnici iz takozvane Islamske države. Riječ je o osobama koje su od 2011.. godine sudjelovale u borbama u Siriji i Iraku na strani Islamske države, piše prištinski list Zeri, a prenosi RTS. Izvori tog lista kažu da institucije, uključujući kosovsku policiju, kosovsku obavještajnu agenciju i druge relevantne mehanizme, detaljno prate aktivnosti osoba s Kosova, koje su u različitim razdobljima bili u Siriji i Iraku, a koje su se vratile na Kosovo.

VL
DU
Deleted user
12:40 30.11.2015.

Obzirom na dugogodišnju nesposobnost i nemar Hrvatske, susjedi su se obahatili jer su utvrdili da im nitko ništa neće i ne može. To je kao s onim likom koji radi svinjarije i urla da je u Sloveniji iako je uu Hrvatskoj i provocira desetljećima bez ikakvih sankcija.

VL
HH
helgin@hogar
15:51 30.11.2015.

to za nas ne bi trebala biti sporna podrucja!!!

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:18 30.11.2015.

Ne treba kvariti dobre odnose sa sjevernom Bosnom !

VL
BA
balic
11:24 30.11.2015.

hahahah Erjavec zna gdje je slov.granica..

VL
LU
luftbrenzer
14:37 30.11.2015.

"Slovenski premijer nije, međutim, ništa rekao o tome što će biti s već podignutom žičanom ogradom..." Što će biti? Naravno da će ostati tamo gdje je i postavljena... Zar netko očekuje da će Slovenci dragovoljno ukloniti postavljenu žicu? S drugeruge pak strane Hrvatska nema petlju sama ukloniti žicu sa svojeg teritorija. To se zove kukavičluk......

VL
Königsberg
12:51 30.11.2015.

neće više? pa normalno da više neće kad su završili! sad neka HR postavi plutajuću ogradu na 2/3 piranskog zaljeva i kad završi neka isto obeća da više neće!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.