Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Cerar:
Povratak na članak

'U slučaju migrantskog vala, morat ćemo provoditi krajnje oštar režim na granici s Hrvatskom'

"Mogućnost da se migrantski tokovi povećaju, posebno ako se dogovor EU i Turske ne bude primjenjivao, realna je i spremni smo na takav scenarij", kazao je Cerar u Beogradu

Komentari 9

TO
tolitol
19:44 24.10.2016.

Ovdje su Slovenci opet u pravu i ponašaju se kao ozbiljna država. Njima, za razliku od Hrvatske, istočni susjed ne određuje imigracijsku politiku. Mi se pak ovdje nakon prošlogodišnjih vratolomija Milanovića i Ostojića sada oslanjamo na procjenu našeg Plenkovića. On je ustvrdio da opasnosti nema, pa se stoga mi, za razliku od Austrijanaca, Mađara i Slovenaca, ne ograđujemo ogradom. Ali nekako mi se sve čini da ćemo upravo biti mi koji ćemo opet izvisiti, i to isključivo zahvaljujući našoj "pameti".

VL
FA
fatianegra51
20:38 24.10.2016.

Svaka cast Slovencima.Svaka cast gospodinu Ceraru ! Kapa dole !

VL
LK
L@k@konjic@
21:10 24.10.2016.

Prvo žica, 20 metara dalje ograda i gore na ogradi strojnice i nema prolaza dosta je bilo!!!!

VL
Avatar cera
cera
23:24 24.10.2016.

Dok ovim dodje iz guzice u glavu bu prekasno hahahaha

VL
PL
plavitin
21:47 24.10.2016.

Tako je Miro

VL
Avatar Olujni
Olujni
02:09 25.10.2016.

Aha, Janezi će prema nama ogradu i žicu a kad to Austrijanci urade njima e to onda nije u redu i oni se tome protive. Tipični slovenski licemjeri! ......Inače Cerar laže kao pas, vozio sam prema Njemačkoj i natrag 2 puta u zadnjih mjesec i pol, na austrijskoj granici, Karavanke, stoje ležerno jedan policajac i jedan vojnik i zaustavljaju samo kombije, autobuse i kamione, njih skreću i pregledavaju zbog mogućih ilegalaca, a osobna vozila UOPĆE NE ZAUSTAVLJAJU već se na samoj granici vozi polako, nekih 30 km/h bez zaustavljanja i pokazivanja dokumenata.

VL
Avatar kravata
kravata
08:06 25.10.2016.

Milijoni koji bi mogli krenit ne moze ni ova zica zaustavit ovo je samo dogovorena opticka propaganda zatvaranja granica europe sa madarima i slovencima. Kako bi izbjeglice shvatile da milijone europa ne zeli i nemoze primit.

VL
BU
Bubalamala
13:28 25.10.2016.

Cerar je u rangu političara Orban-Erdogan !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.