Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Bulj:

'Potpisali su reforme, a da smo im rekli tko će prije do Trga, trčali bi polugoli'

Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
10.05.2016.
u 12:17

Smatram da ova Vlada mora napraviti nekoliko vrlo bitnih reformi da krenemo naprijed pa neka budu izbori, rekao je Bulj

Miro Bulj, saborski zastupnik Mosta u Sinju je otvorio ured u kojem će primati građane, ali nije jednoznačno odgovorio na pitanje znači li to kako očekuje da će Vlada potrajati i da će saborski mandat odraditi do kraja. 

– Bit će što bude. Dok sam saborski zastupnik, branit ću interese naroda i nacionalne interese i to ću raditi dok bude trajao parlament. Hoće li biti prijevremeni izbori ili ću biti cijeli mandat, ne znam – kaže Bulj.

Komentirao je i ultimatum koji je Most dobio od HDZ-a.

– Most smatra, a ja posebno, da treba štititi sve što je od nacionalnog interesa kao što je Ina. Branit ćemo je i ništa nam ne znače ti ultimatumi. Pozivam povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa da provjere od premijera, potpredsjednike Vlade Karamarka i Petrova, ministara, saborskih zastupnika, tko ima nekakvu suradnju s MOL-ovim konzultantom ili izravno s MOL-om koji je otuđio našu Inu na neprijateljski način. Povjerenstvo, DORH i Uskok neka odrade svoj posao, a Most će štititi hrvatske interese, a ne da se Hrvatska rasprodaje – poručio je Bulj, a na pitanje je li obitelj koja radi za MOL-ova konzultanta koju je spominjao na svom Facebook-profilu ista ona o kojoj piše Nacional, odnosno je li riječ o Karamarkovim, nije odgovorio.

Za poruku predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o prestanku ideoloških podjela rekao je da je to ono što Most traži, kao i provođenje reformi, bilo s Domoljubnom koalicijom, bilo s koalicijom Hrvatska raste, koja je također plan reformi potpisala tijekom pregovora.

– Dok smo bili u Smičiklasovoj, da smo im rekli tko će prije do Trga bana Jelačića, trčali bi polugoli, da nikog ne podcjenjujem, ali takva je bila situacija. I jedni i drugi znaju što su potpisali. Smatram da ova Vlada mora napraviti nekoliko vrlo bitnih reformi da krenemo naprijed pa neka budu izbori – poručio je Bulj. 

Dodao je kako su političari kad su odlazili u Zagreb zaboravljali odakle su.

– Ovaj ured je otvoren da bih imao kontakte s građanima i da pokušavam rješavati njihove probleme i ispravljati nepravde. Sinj, Cetinski kraj i Dalmatinska zagora su zapostavljeni, ukinuto im je posebno područje državne skrbi, zdravstvene usluge su na dnu i ja imam obvezu prema građanima koje ću braniti – rekao je Bulj.

Komentara 63

KA
kamenkovic
12:43 10.05.2016.

SDP je nenarodna i nedemokratska stranka nasljednica Komunisticke partije jugoslavije.SDP nema nikakve veze s antifasizmom od 1941-1943. SDPne bastini antifasizam vec zlocinacki Brozov komunizam.Svaki politicar iz SDP-a bi se trebao prije govora ispricati za zlocine koji su pocinili komunisti i ograditi se od politike jugoslovenstva i regiona. Nazalost, SDP ima potporu medija i protuhrvatskih udruga,kao npr. Yutarnjeg, Imbexa, RTL-a, N1, Platforme 112. Nekulturnjaka, Documente, Antifasisticke ljige, Radnicke fronte, Novog lista, do jucer Radmanovizije.......takvima treba odgovarati ne jedan, nego 100 Hasanbegovica.

Avatar majmunranko
majmunranko
12:29 10.05.2016.

Ovaj "Bulj" je jedan od boljih udbaških proizvoda koji sam vidio. Narodski čovjek, polupismen, a savršeno kreirana institucija. U javnosti govori malo i ponavlja par fraza, pošten, priprost, domoljuban, bogobojazan, ali zato preko Fejsa kombinacija Robin Hooda, Krleže i Sherlocka Holmesa, sve zna o svemu, oštro pogađa u bit problema i savršeno se izražava. Živo me zanima tko mu točno vodi Fejs profil, vuče mi na Zinku Bardić.

OV
Ovozemaljski
13:52 10.05.2016.

Boze kolike podijele u drustvu, izgleda da su se svi ukopali na svoje pozicije i uopce vise nije bitno sta se prica, bitno je uzvratiti kontru sa vrijeđanjem i mrznjom. Komunisti i Ustase zivim za dan kad cete postati nebitni, ako se prije toga svi ne poubijamo! Hrvatska je nastala 1991, ni 41' ni 45'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije