Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baš ga briga

Mirno urinirao uz drvo dok je 50 metara dalje Obama držao govor

obama pišanje
Twitter
18.09.2012.
u 17:36

Fotografiju je snimila u Cincinnatiju jedna od posjetiteljica predizbornog skupa predsjednika Obame i objavila je na svome Twitter-profilu

Da se tijekom predizborne kampanje mogu snimiti svakakve fotografije, to je odavno poznato, ali da će neko snimiti fotografiju zasad još nepoznata muškarca kako, sasvim bezbrižno, urinira samo pedesetak metara dalje od aktualnog predsjednika SAD-a dok drži govor pred tisućama birača, nije se baš očekivalo. Ipak, upravo takvu fotografiju snimila je u Cincinnatiju jedna od posjetiteljica predizbornog skupa predsjednika Obame i objavila je na svome profilu na Twitteru.

Fotografiju je odmah republikanski orijentirani Fox News emitirao u središnjem dijelu programa, a nije poznato je li tajna služba provjeravala koliko je opasna stvar koju je muškarac pokraj predsjednika držao u rukama.

Ključne riječi

Komentara 11

LO
lojtra1
17:54 18.09.2012.

Kako je to moguće? Pa tako što je amerika još uvijek "zemlja slobode".

DU
Deleted user
18:05 18.09.2012.

A ko zna što je radio, ja bi rekao da je bodyguard s kalašnjikovim u rukama

Avatar R & I
R & I
17:53 18.09.2012.

@DoktorAmer Da ovo mozda nisi ti na slici, kako uriniras!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije