Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESEN U LICI

Mirna Milinović pjevala u vjenčanici, ministru zasuzile oči

mirna milinović (1)
Foto: Iva Vidović/VLM
1/8
02.10.2011.
u 12:33

Dvadesetogodišnja Mirna, studentica ekonomije, od malih nogu zaljubljena je u glazbu.

Već tradicionalna modna revija, koja se odvija prve večeri manifestacije "Jesen u Lici" u Gospiću, okupila je sinoć dvjestotinjak uzvanika, među kojima su bili i lički političari sa suprugama predvođeni ministrom zdravstva Darkom Milinovićem i njegovom suprugom Blaženkom.

Atmosfera na reviji je bila opuštena i zabavna, iako su mnogi uzvanici nagurani sjedili na natiskanim stolicama u malenom zagušljivom prostoru Pučkog otvorenog učilišta.

Kao i prošle godine, i ove su posebne gošće bile prelijepe manekenke, i u medijima uvijek zastupljene, Stefany Hohnjec, Alex Grdić, Dvina Meler i Iva Jerković. Njihov izlazak u modnim kreacijama s etno, ali i ličkim motivima, svakoga puta izazvao je ovacije nazočnih.

Ministar i njegova supruga nisu skidali osmijeh s lica što je ukazivalo da se dobro provode. Ipak, u jednome trenutku ministru su zasuzile oči. Njegova kći Mirna, koja je zajedno s Antonijom Šolom, glazbom zabavljala prisutne, pojavila se na pozornici u vjenčanici kreacije Vesne Milković. Prelijepim nježnim glasom zapjevala je Severininu pjesmu "Virujen u te" na ponos svojih roditelja, ali i iznenađenje publike. U kratkoj srebrnoj svjetlucavoj haljini izvela je i Severinin stari hit "Tvoja prva djevojka".

Dvadesetogodišnja Mirna, studentica ekonomije, od malih nogu zaljubljena je u glazbu. Pobjedila je na Prvom pljesku, prijavila se na Dori, a imala je čast zapjevati s Oliverom Dragojevićem i Lukom Nižetićem. Snimila je i spot za svoju pjesmu "Snažno". U svakome slučaju, njezina karijera u laganome je usponu i vrlo vjerojatno će je čuti i šira publika.

Komentara 18

DU
Deleted user
13:52 02.10.2011.

Bi li bilo ovog članka da nije pjevala Milinovićeva kčer (u vjenčanici?!) ? Od svih ljepota Like, i o manifestaciji \"Jesen u Lici\", mi čitamo kako je Milinovićeva kčer pjevala u- vjenčanici?!

CH
chemica
14:24 02.10.2011.

Za razliku od tate, ova bar sliči ljudskom biću. Ovako, iz daljine.

DU
Deleted user
13:41 02.10.2011.

Hraaaaaac pljuc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije