Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propustio konzultacije
Povratak na članak

Mirko Rašković umjesto na Pantovčak otišao na sjednicu Županijske skupštine

Bivši član SDSS-a Mirko Rašković nije danas došao na konzultacije kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

Komentari 7

PR
pricalica
13:50 07.12.2015.

Ako je g. Rašković radio što mu se pripisuje da je, onda mu svaka čast i hvala. Isto tako hvala i svim onim stotinama (ili tisućama) Srba koji su branili svoju domovinu Hrvatsku. Nažalost stvarnost je okrutna: mi zbrinjavamo do raskoši parazite i antihrvate. Što se pak statusa manjina u Hrvatskoj tiče to treba što prije mijenjati i uskladiti sa zakonskim propisima naprednih država Europe.

VL
Avatar DŠ.....
DŠ.....
13:43 07.12.2015.

Kukavica! Prema njemu je čak i Stanimirović moralni uzor.

VL
AS
antun sklepic
14:00 07.12.2015.

treba poći od stava da čovjek koji cinka svoj narod bez obzira dali je napadač ili se brani uvjek se za njega kaže da je izdajnik,još nismo čuli što kažu ondašnji njegovi (drugovi)

VL
DU
Deleted user
14:32 07.12.2015.

Koliko birača ima ovaj tip

VL
LE
LeonardS
14:50 07.12.2015.

Ma meni ovo zaista nije jasno ,stavio je na raspolaganje mjesto dožupana da bi bio u Saboru sad prisustvuje županijskom viječu, što to znači 2 sata je bio sabornik pa opet dožupan, pa to nema nigdje,malo mu prijete malo ne , što je sljedeće

VL
DU
Deleted user
11:55 07.12.2015.

Opće poznata stvar je koliko rade dožupani. Drugim riječima: ništa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.