Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gori im pod šapicama

Mirka i Slavka iz privremenog doma uskoro odlaze u sklonište

Mirka i Slavka
Foto: Privatni album
1/7
10.04.2017.
u 20:41

Kad su odvojene od svoje mame, Mirka i Slavka imale su tek nešto više od mjesec dana. I tako malene ostavljene su da se snalaze.

Imale su sreću da ih pronađu dobri ljudi i umjesto u skloništu završile su u toplom domu, ali samo na čuvanju.

- Zaigrane su kao i sva štenad, ali su jako pametne i brzo uče. Savladale su obavljanje nužde na pelenici, a ni s hranom više nemamo problema - kaže njihova teta čuvalica. No, vrata svog doma otvorila im je samo privremeno, dok ih ne zaštite cjepivima. Vrijeme brzo prolazi, a za njezine bebolince, kako ih od milja zove, nitko ne pita. Ne udome li se za tjedan dana, ili makar ne pronađu novi privremeni dom, morat će u sklonište. Udomiteljima su besplatno osigurana sva cjepiva i kastracija.

Mirka i Slavka mješanke su u tipu terijera, trenutno su u Zagrebu, a ostale informacije možete dobiti na telefon 091/22-03-718.

Komentara 2

DE
demokršćanin
21:26 10.04.2017.

Tko im dade ovakva imena.Podsjećaju me na ona dva borca iz davnih vremena koji su branili Sarajevo.Štenci su zaista lijepi samo ne znam da li će ih tko udomiti sa ovakvim imenima.

Avatar strazar
strazar
07:27 11.04.2017.

nece niko da udomljuje mjesance. drugo ako su ih vec uzeli uzeli su ih. nema takac makac. nekad nije bilo ovakih problema zavezes ih u vrecu i fino odneses negdje ali da ovo vise nije humano. bolje da su lutalice jelda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije