Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plaćaju članarinu

Mirjana Sanader i Đenka Rošin i dalje su članice HDZ-a

sanader u splitu posjetio bolesnu majku (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
09.01.2012.
u 13:44

Iako su im supruzi izbačeni iz HDZ-a, Mirjana Sanader i Đenka Rošin i dalje su članice vodeće oporbene stranke te uredno plaćaju članarinu

Iako su Ivo Sanader i Jerko Rošin izbačeni iz HDZ-a, njihove supruge Mirjana Sanader i Đenka Rošin još su uvijek članice vodeće oporbene stranke i redovito plaćaju članarinu, piše tportal.

Koliko točno plaćaju članarinu, nije poznato, no jedan od nekadašnjih članova HDZ-a kaže da su mu s plaće skidali dva posto za članarinu.

Nije poznato ni hoće li supruge Sanadera i Rošina izaći iz HDZ-a budući da su njihovi supruzi izbačeni.

Ključne riječi

Komentara 7

SI
simix
14:32 09.01.2012.

Al ga opravi Đenka, svaka mu čast! :D :D :D

JS
ja sam gladan
14:52 09.01.2012.

Pa kaj je tu vijest. Vijest je da je životna drugarica,(ministra branitelja),ministarka još uvijek u braku sa Srbinom iz Beograda. Znači li to da je taj Srbin isto ministar hrvatskih branitelja?

JS
ja sam gladan
14:00 09.01.2012.

Da. I. ??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije