Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Milanovića dugo znam'

Mirela Holy: Skup SDP-a me više podsjetio na skup HDZ-a

Mirela Holy
Foto: N1 televizija
28.09.2015.
u 09:58

– Kampanja će vjerojatno ići na razinu osobnih optužbi. Vidimo da se profilirala tema izbjeglica kojom se također koriste za ideološku konfrontaciju – rekla je Holy

– Milanovića jako dugo znam. Vidi se da tu ima utjecaja američkih konzultanata. Taj skup me više podsjetio na skup HDZ-a nego SDP-a – rekla je šefica ORaH-a Mirela Holy u emisiji Novi dan na N1 televiziji na pitanje prepoznaje li Zorana Milanovića s motivacijskog skupa SDP-a.

Holy je rekla kako je činjenica da su mediji većinom fokusirani na Milanovića i Vladu te da je teško probiti se u medijski prostor. – Datum izbora uskoro će biti definiran i neka igre počnu – rekla je Holy i dodala da je sigurna da će kampanja biti prilično prljava. – Kampanja će vjerojatno ići na razinu osobnih optužbi. Vidimo da se profilirala tema izbjeglica kojom se također koriste za ideološku konfrontaciju. Ja se nadam da će druge teme doći do izražaja u kampanji. Vjerojatno će se opet pojaviti pitanje ustaša i partizana i varijanta na tu temu. I termin će biti blizu obilježavanja godišnjice u Vukovaru – rekla je Holy.

Komentirala je i Milanovićevo držanje ruke na srcu za koje smatra da je pokušaj ''da se lovi i lijevi i desni bazen birača''. – Mislim da centar mogu zahvatiti, ali desnicu mislim da ne mogu. Kada se vidi realizacija konkretnih politika, nema neke velike razlike između SDP-ovih i HDZ-ovih vlada. Meni je taj skup više izgledao kao skup HDZ-a nego SDP-a – rekla je Holy.

Govoreći o pripremi za izbore Holy je rekla da se kao stranka ne opterećuju anketama i da su odlučili predstaviti svoje ljude i program kroz kvalitetnu kampanju.

>> Istraživanje vladajućih: SDP dobiva 53, HDZ 51, ORaH 12, Živi zid 8 zastupnika

>> Holy: Radije bih se ubila nego koalirala s Karamarkom

Komentara 27

FA
Fantač
10:09 28.09.2015.

Imao je osam godina smisli plan i napravi nešto za Hrvatsku jer računam i vrijeme provedeno u oporbi. Što je napravio?

BU
Bulaba
10:07 28.09.2015.

Točno, to je čista američka predsjednička kampanja personalizirana u liku Milanovića kao Donalda Trumpa, bahatog i arogantnog lika koji će svakome u facu reći što ga ide. Nit plana, nit programa, nit mozga, nit ideje, nit pameti, sve je samo i jedino Milanović koji lijevom rukom šamara Srbe, desnom rukom davi Mađare, lijevom nogom gazi HDZ, desnom nogom šutira čarobnjaka Vodlemorta, očima uništava Sauronovu vojsku, pušta vjetrove prema Grčkoj, sjedi na nebu između Oca i Sina i govori im da po Zemlji bacaju munje i slično. Dobro zamišljeno i koncipirano, naročito u situaciji potpunog rasula države, institucija i gospodarstva nakon 4 godine "uvođenja reda", no pitanje je zaista koliki je udio ljudi smanjene inteligencije koji su u stanju takvu priču popušiti još na raspolaganju za zahvatiti u biračkom tijelu, obzirom da ih je većina već u okviru inicijalnog biračkog tijela Kukuriku koalicije.

VI
vidoviti
10:09 28.09.2015.

zoki kopirant, da si bar kopira od nekih uspjesnijih zemalja neke stvari u ove tri i pol godine a ne samo predizborne trikove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije