Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Mirela Holy odbila Zorana Milanovića

Naslovnica
Foto: VL
1/2
Autor
Ivanka Toma
20.01.2015.
u 00:01

Mirela Holy uzvraća predsjedniku SDP-a da će mu se zbog takvih stavova i politike koju vodi dogoditi potpuno suprotno

Krajem prošlog tjedna Zoran Milanović ponudio je Mireli Holy predizbornu koaliciju SDP-a s njenim ORaH-om. Holy je to glatko odbila što je, kako tvrde dobro upućeni izvori, kod Milanovića izazvalo val negativnih reakcija.

Navodno je Holy poručio da će zažaliti zbog takve odluke jer će SDP na parlamentarnim izborima uzeti glasove s kojima računa i to će biti put u odlazak njezine stranke s političke scene. Holy pak, prenosi nam izvor koji joj je vrlo blizak, nije ostala dužna i odgovorila je Milanoviću da će mu se zbog takvih stavova i politike koju vodi dogoditi potpuno suprotno.

Premda su u SDP-u škrti s informacijama o unutarstranačkim odnosima, planovima i aktivnostima za iduće parlamentarne izbore, evidentno je kako su u SDP-u sve aktivniji u potrazi za koalicijskim partnerima i sklapanjem političkih saveza.

Cijeli članak pročitajte u izdanju Večernjeg lista od utorka

>> Holy: Kolinda mora shvatiti da je izabrana za predsjednicu Hrvatske, a ne HDZ-a

Foto: VLm

Komentara 52

ĆA
ćaćaća
22:10 19.01.2015.

holy se distancira dok ne vidi kako će proći izbori a onda u zagrljaj voljenoj partiji..

RI
ribar110
21:45 19.01.2015.

Zasto ga je odbila pa on izgleda prva liga tesko ce ona naci zgodnijeg.....samo neka ona bira

ĆA
ćaćaća
22:09 19.01.2015.

ja sam mislio da je milanče oženjen .)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije