Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šefica OraH-a

Mirela Holy na chatu Barometra

Mirela Holy
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
03.06.2014.
u 20:51

Mirela Holy, šefica OraH-a, večeras je sudjelovala kao gošća na chatu Barometra.hr, gdje je odgovarala na pitanja korisnika i svih ostalih zainteresiranih čitatelja koji su se uključili

Mirela Holy, šefica OraH-a večeras je sudjelovala kao gošća na chatu Barometra.hr, gdje je odgovarala na pitanja korisnika i svih ostalih zainteresiranih čitatelja koji su se uključili. Bila je to izvrsna prilika za neformalno druženje i upoznavanje s trenutačno najvećom političkom zvijezdom u državi, kojoj su se na Barometru mogla direktno postaviti pitanja o njezinu političkom djelovanju i platformi.

Uz uključenje na chat Barometra, čitatelji Večernjeg lista svoja pitanja su mogli poslati i unaprijed na e-mail adresu barometar@vecernji.net, kroz komentare ispod teksta te na Facebooku i Twitteru putem hashtaga #VLchat.

>> Kao tinejdžerica obrijala je glavu, a u politiku se bacila jer joj je dosadilo 'grintati' ispred TV-a

Komentara 57

Avatar fijolica
fijolica
11:24 02.06.2014.

Opet mediji ispiru narodu mozak gurajući "poželjne".

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
11:28 02.06.2014.

Dali je Holy vlasnik Večernjeg ili je Večernji vlasnik stranke Orah ?

DU
Deleted user
11:34 02.06.2014.

Ne znam ni sto bih ju ni pitao. Odrzivi razvoj i marihuana bas i nisu teme koje zanimaju mnoge gradane. Jel uopce ima u toj njezinoj stranci itko tko zna ista o modernoj ekonomiji i poduzetnistvu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije