Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirela Holy:

'Ako izbori budu 3. siječnja, to znači da SDP pokušava coprati i da se okrenuo praznovjerju'

Mirela Holy
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.04.2015.
u 09:42

Mirela Holy komentirala je neslužbene najave da će se izbori održati u siječnju ili veljači sljedeće godine.

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy je zajedno sa Davorom Škrlecom otvorila ured eurozastupnika u Zadru.

Mirela Holy komentirala je neslužbene najave da će se izbori održati u siječnju ili veljači sljedeće godine.

- Ako će tada biti izbori, to je znak da je SDP očito shvatio da gubi izore. Ja sam očekivala da će izbori biti u listopadu nakon završetka sezone, dok je još toplo i dok se ne troši novac na skupe energente za grijanje. A to što se spominje da će biti trećeg siječnja pokazuje da SDP pokušava 'coprati' odnosno da su se okrenuli praznovjerju - rekla je Mirela Holy.

- Ovaj ured je otvoren u Zadru zbog toga što sam kao zastupnik u Europskom parlamentu prepoznao važnost regionalnog razvoja i Grada Zadra koji je u tom smislu zapostavljen, a ima zaleđe u tradicionalnoj poljoprivrednoj proizvodnji hrane, predstavlja kulturni, sveučilišni i turistički centar te je važno prometno središte. Upravo kroz rad u odborima u Europskom parlamentu čiji sam član, promoviram održivi turizam, održivi transport i održivu poljoprivredu što je ujedno i temelj gospodarske djelatnosti Zadra i Zadarske županije." - rekao je zastupnik u Europskom parlamentu Davor Škrlec.

>>Parlamentarni izbori u siječnju ili veljači 2016. godine?

>>HDZ već šesti mjesec povećava prednost pred SDP-om

Komentara 49

KO
koliba
09:53 26.04.2015.

Braco hrvati ne nasjedajte na demagogiju grofa Drakule!Onog trena kad bude potrebno ona ce koalirati sa Crvenim Kmerima!

AL
alphazulu99
09:55 26.04.2015.

Naravno da zele coprati. Zbog toga je SDP i osnovao orah na celu sa Mirelom Holy. To je vise nego indikativno.

DU
Deleted user
09:54 26.04.2015.

Jasno da će pokušati odugovlačiti s izborima dok ne izazovu prijetnje da narušavaju ustavni poredak jer vlast je slast, a teško da će se oni osladiti opet - nakon ovako gorkog razdoblja kojeg su priuštili pučanstvu. Inače, divim se Holy koji je uspjela zblefirati javnost s mantrama o održivom razvoju RH i tome slično, kao da smo Hong Kong pa nema prostora ni za botanički vrt, svugdje uokolo frenetična ind. i prom. aktivnost, stambeni prostor jedino neboderi i sl. U zbilji, ledine koliko ti duša poželi, seljaci nemaju sredstava ni za min. gnojiva ni za kem. zaštitu pa silom prilika imamo org. uzgoj, more se providi do 40 m, država rijetko naseljena, ono malo industrije koja vegetirala - nerijetko pocrkala u manjim sredinama. U tim i takvim okolnostima, narinuti puku u uši neki održivi razvoj Hrvatske i popratno blabla - ma velemajstorica, prodala bi pijesak usred Sahare...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije