Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MIRALEM

Mirando Mrsić opet demantirao lažljivce

Mirando Mrsić
Foto: Facebook
17.12.2015.
u 17:58

Mrsić je na Facebooku objavio fotografije knjige rođenih iz 1959. godine iz Splita

Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić demantirao je navode da je rođen kao Miralem i da je u međuvremenu promijenio ime.

Kako bi dokazao da to nije istina, Mrsić je na Facebooku objavio fotografije knjige rođenih iz 1959. godine iz Splita u kojoj stoji njegovo rođeno ime i prezime.

Ponosan sam i na svoje ime i na svoje prezime i nikada niti jedno, niti drugo nisam mijenjao – napisao je Mrsić.

Mrsić je za Večernjak otkrio zašto je odlučio na Facebooku objaviti ove fotografije.

– Na ovaj korak sam se odlučio ne da bih nekom prebrojavao krvna zrnca nego da ukažem na rasizam i podjele koje pojedini krugovi plasiraju u medije. Nije bitno kako se zoveš ili kako si se zvao, nego je važno da svatko u Hrvatskoj s ponosom može nositi svoje ime, a da zbog toga ne bude manje vrijedan – poručio je Mrsić.

Ponovno se pojavila, u više navrata ponavljana, netočna informacija o mojoj navodnoj promjeni imena. U posljednjem u...

Posted by Mirando Mrsić on 17. prosinca 2015

 

>> 'Možda je Milanović na čelu kriminalne organizacije'

Komentara 129

Avatar majmunranko
majmunranko
18:14 17.12.2015.

A kad ce demanti Edhema Von Tahirovica Ritschembergha kodnog imena Odisej?

Avatar superhik74
superhik74
18:22 17.12.2015.

Covjek se stvarno zove Mirando, ali u nas ljudi vise vjeruju mitovima nego cinjenicama zato smo i u banana kakvoj jesmo. Nije bitno kako se zove nego sto i kako radi. Mirando ili Miralem, kako god hocete, nije napravio dobar posao kao ministar tako da mu tu ime nece pomoci.

Avatar majmunranko
majmunranko
18:17 17.12.2015.

Miralemu svaki put kad izmisli da se zove Mirando i da u Hrvatskoj raste zaposlenost naraste po jedna bradavica. Jos koji mjesec i moze se zaposliti u prirodoslovnom muzeju kao eksponat stegosaura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije