Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEOKOMENTAR

Mir Bandićev, Pupi se rodi

Zagreb: Srpsko narodno vijeće organiziralo je prijem u povodu proslave pravoslavnog Božića
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
11.01.2019.
u 08:29

Beljak je umislio da je Tito jer se u mladosti igrao bravama

Božićni domjenak Srpskog narodnog vijeća (SNV) i ove je godine bio pravi politički cirkus koji ima malo dodirnih točaka s Kristom. Kao da se, umjesto Isusova, slavi Pupovčev rođendan. Bandić je uz pomoć organizatora "pronašao" novčić za sreću, Beljak je umislio da je Tito jer se u mladosti igrao bravama, a Plenković se iščuđavao koliko opozicija može biti suluda. 

Propao je posao s Izraelom. Hrvatska ipak neće pojačati svoje ratno zrakoplovstvo eskadrilom F-16 Barak. Najalarmantnije je to što se Vlada nije osigurala nikakvim jamstvom pa ćemo za izgubljeno vrijeme, novac i ugled od Izraelaca dobiti samo usmenu ispriku. Tako se ozbiljan posao ne radi!

U Njemačkoj brutalno premlaćen zastupnik Alternative za Njemačku (AfD), a ljevica likuje. Nasilje rađa samo novo nasilje i trebali bismo razmisliti dvaput prije nego što ga krenemo odobravati ili relativizirati.

Pogledajte videokomentar našeg kolumnista Mate Mijića!

Ključne riječi

Komentara 12

KR
krust9
09:26 11.01.2019.

Beljak umislio da je Tito jer se u mladosti igrao s bravama hahahhaaha pa vrh

AN
anthropos
08:42 11.01.2019.

pa staje vazno, tu ministarku i bandica nisam vidio da su bili u crkvi na svoj Bozic

ZW
zweistein
10:17 11.01.2019.

bezbožnik ( a.teist ) pupovac je od božića ( pravoslavnog ) napravio fensi-šmensi događaj par exelans prošle godine je bilo in usvojiti vijetnamsko dijete, predprošle udomiti tronogog psa, godinu prije marširati za tuljane i njihova prava, godinu prije ugraditi bežično zvono.....e ove godine je pupi u to društvo uveo i pravoslavni božić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije