Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA ODLUKA
Povratak na članak

MIP odobrilo skidanje imuniteta Barišiću i Grgiću, Sabor to mora potvrditi

Dražen Barišić i Vinko Grgić povezuju se sa slučajem Janaf, dok je u ovom trenutku poznato da Puljišić nije povezan s time slučajem.

Komentari 23

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
17:13 17.09.2020.

A da pričekaju koji sat, možda bude još koji? Da se ne moraju ponovo sastajati, štede vrijeme i novac.

VL
SP
Split71
17:14 17.09.2020.

Nema boja, ustasa, partizana, Za Dom... Nema nicega... Ruka ruku mij e...

VL
DU
Deleted user
17:22 17.09.2020.

Kada je član SDSS-a proglasio cijelu državu neo-NDH-azijom i to u inozemstvu pred stranim novinarima, isti DORH nije našao ništa sporno, a odmah se pozvao i na "imunitet" zastupnika u Saboru. Ali oni (SDSS_ovci) su posve nedodirljivi, jer iza njih stoje strani ambasadori.

VL
SP
Spezzi
19:37 17.09.2020.

razapinjite vi Škoru jel naplaćuje svoj privatni parking kunu više od gradskog dok ova sdp-hdz braća spremaju milijune u džepove. kad je kriminal u pitanju velika koalicija izvrsno funkcionira.

VL
DU
Deleted user
17:36 17.09.2020.

Ako im je skinut imunitet, tada ih već možemo zvati nečasnim ljudima. Sramota da takvi predstavljaju hrvatski narod u najvišem tijelu države. Pravosuđe naše, nastavi tako dalje. Jednom će kraj, jednom, ne još.

VL
VA
vadis1
22:02 17.09.2020.

Kako netko moze biti gradonacelnik i istovremeno saborski zastupnik? S jednom guzicom istovremeno na dva mjesta? Kako je Plenkovic mogao staviti na listu za Sabor nekoga tko je pod istragom? Sve lopove treba goniti do kraja, velike zatvorske kazne uz konfiskaciju ukradene imovine.

VL
TA
Tarica1912
17:32 17.09.2020.

Ovdje samo pomaže "metak u čelo",i onda krokodilima,da im se sjeme zatre😡!

VL
Avatar YUKA1962
YUKA1962
19:14 17.09.2020.

Najžalosnije je dok se osumnječenicima skine imunitet,...do tada su oni sebi već osigurali alibi i ono ostalo..!!!!!?

VL
P2
penellopea.211
17:46 17.09.2020.

Cujte ovo dragi gardjani, nacisti, SS-ovci gore u Briselu ne priznaju izbore u Bjelorusiji, i pobjedu Predsjednika Lukashenka. Vele SS-ovci u Briselu, izmedju ostaloga, citiram : Od njega se traži da se održe novi izbori"što je prije moguće", provedeni podd "međunarodnim nadzorom" i koji "podupiru bjeloruske građane koji demonstriraju za slobodu i demokraciju", kao i "osuđujući represiju Interneta i medija “.------ muahahaha, muahahaha, muahahahahah, BOLESNI NACISTI, SS-ovci izabrani od nikoga, nacisticke komesarcine SS-ovaca. A njima milijuni gradjana marsiraju sirom nacistickoga konclogora od EU-ropske klaonice, gdje ih SS-ovci pendrece u krvavim prosvjedima, gdje ima i mrtvih. A da ne govorima o cenzuri u medijima, i medijskome mraku, bolesni nacisti, SS-ovci. Bjelorusija, Rusija, Amerika, Britanija i ostali slobodni i suvereni svijet, moraju poslati svoje tajne sluzbe u nacistiju Njemacku i gore SS-ovcima nacistima u Brisel, da im dignu frku i izazvovu masovne prosvjede u zemlji, da se bolesni NACISTI skinu svijetu sa grbace, inace citava Europa leti u zrak sa bolesnim nacistima, SS-ovcima. Oni ti se nece skinuti sa grbace, osim ako im ne objavis rat, bolesnim nacistima, SS-ovcima. To Rusija, Amerika, i Britanija moraju pod hitno napraviti da oslobode Europu od bolesnih nacista, SS-ovaca u Briselu i Berlinu.

VL
IM
Inmerps mod aZ
17:12 17.09.2020.

Kada ce se zatraziti raspustanje Vlade zbog korpcije. Hrvatska je duboko korumpirana drzava. Koja institucija moze to provesti?

VL
P2
penellopea.211
17:25 17.09.2020.

Taj DORH je samo farsa za pljacku i otimacinu nacionalnog bogatstva suverenoj Republici Hravtskoj i Hrvatskome narodu. A da to sta valja ne bi nama zemlja bila opljackana do gole koscine, od banaka, do drzavnih kompanija zlata vrijednih, na tisucee poudzeca u zemlji, osim i na stotine tisuca nekretnina privatnim gradjanima, kuca i stanova, obiteljima i maloj djeci, sve skupa sto su nacisti oteli suverenoj Republici Hrvatskoj i Hrvatskoem narodu, pored njih i tajnih sluzbi u zemlji? Da su radili svoj posao, ne bi nam sigirno narod zavrsio u koncologorima, pod cizmom zlocinaca nacista, okupatora suverene Republike Hrvatske da im oni nisu drzali lojtru kao i sada. Sada ce Anemicni , zajedno sa ovima, poslati kompaniju u bankrot, ispljucati se po medijima, zajedno sa ovom ekipom, svesti kompaniju na vrijednost dvije zvake, i predati nacistima, a on strpati u dzep novce od provizije kao i u Agrokoru, domacoj prehrambenoj industriji, sto se prostire na pola drzave, sto je predao kolonizatorima u nasoj zemlji. Anemicni je gori izdajnik od Ante Pavlica, on je predao jedan komad zemlje nacistima, a Anemicni sa zlocinackom citavu zemlju, bandit!

VL
DU
Deleted user
17:31 17.09.2020.

2hdzovca i evo škore premjeta a zekanović ministar obrane. Peovićka zadužena za štedne uloge iiiiii fakat smo na rubu a o i će nas povesti korak naprijed

VL
Avatar Jovan Deribaba
Jovan Deribaba
17:47 17.09.2020.

Pa šta ako kradu? ne kradu vaše pare nego od države

VL
P2
penellopea.211
17:59 17.09.2020.

Znate sto je rekla nacista, SS-ovca jucer u Briselu, ona Ursuletina, sto je ukrala 700 miliona eura njemackim preznim obveznicima, sto je okotila 7 nacista, i ukrala bas 700 miliona eura gradjanima, tocno svakome svome nacisti po 100 miliona, bolesnasna nacista SS-ovca. Znate sto je rekla, da nece vise postojati zakoni o Dublinu, znate ove konvencije u vezi migranata, nego da ce oni nacisti gore u Briselu, SS-ovci preuzeti upravljanjem migranata, i strogo se zalagati za migrante da ih sto vise ukracaju u Europi, bez prigovora u sve zemlje EU-ropske unije, da se nitko nece smjeti buniti. Citam danas u novinama ovamo na Zapadu, i veli novinar sto je pisao clanak, kako je to izazvalo MUK u Europi, to sto je ova SS-ovka izjavila. Prakticki je objavila rat sa islamskim teroristima tudjim suverenim drzavama i narodima, bolesna nacista, SS-ovka. To je to sto vam stalno govorim, da se oni ubuduce nece vise kriti, nego ce vas otvoreno trpati u konclogore sa tim migratima, isto u kao u 2.svjetskome ratu sto su radili, samo ste vi to zabroravili. Sorry, nema veze s temom, ali vazno je da nasi gardjani znaju i pocmu oslobadjati svoju zemlji od bolesnih nacista i domacih izdajnika na vlasti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.