Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednoglasno

MIP prihvatio Sabinu ostavku na zastupničku dužnost

Željko Sabo
Foto: Davor Javorović/Pixsell
18.03.2015.
u 10:33

Bivši vukovarski gradonačelnik Željko Sabo trebao bi do kraja tjedna biti isključen i iz SDP-a

Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) jednoglasno je danas u Saboru prihvatilo ostavku na zastupničku dužnost SDP-ova Željka Sabe, a tu odluku još u srijedu na glasovanju mora potvrditi i Hrvatski sabor.

Umjesto njega u saborske klupe sjesti će SDP-ov načelnik Babine Grede Josip Krnić. Podsjetimo, Sabo je pravomoćno osuđen na osam mjeseci zatvora te osam mjeseci uvjetno zbog podmićivanja dvoje vukovarskih vijećnika. Sabo nije čekao da sud obavijesti Sabor o pravomoćnosti presude, već je sam u ponedjeljak e-mailom predsjedniku Sabora Josipu Leki podnio ostavku.

Bivši vukovarski gradonačelnik trebao bi do kraja tjedna biti isključen i iz SDP-a, koji danas, u srijedu navečer ima Predsjedništvo stranke, a za vikend i Glavni odbor.

>>Sabo podnio ostavku Leki, SDP će odlučivati o isključenju iz stranke

>>Željko Sabo: U gradu nema novih projekata, radi se ono što sam ja ostavio
 

Komentara 6

DR
drugPlenky
11:17 18.03.2015.

Ovo je vijest?!!! A o Kolindinom posjetu Njemačkoj i susretu s Merkel ništa. Koje je ovo novinarstvo, bijeda......

VE
verakruz
14:09 18.03.2015.

Koji glupavi i nepotistički propisi! Umjesto da ga izbace iz Sabora i to s nogom u guzicu direktno u policijsku maricu, oni će još dvaput raspravljai o tome da li treba prihvatiti njegovu ostavku! Gadite mi se. A pljujete o braniteljima koji su vam sve to omogućili

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
12:57 18.03.2015.

hajde konačno neka lijepa vijest... ode kriminalac... više nećemo gledati njegovu cmizdravu facu, poštenjačina s diplomom evangeličkog teologa... hahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije