Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miodrag Demo:

Ako postanem ministar branitelja, prosvjed u Savskoj će završiti, to smo već dogovorili Glogoški, Klemm i ja

28.12.2015., Markov trg, Zagreb - Odrzana je druga konstituirajuca sjednica osmog saziva Hrvatskog sabora. Miodrag Demo. Photo:
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
02.01.2016.
u 23:51

Već smo mi to dogovorili u jednom dijelu zajedno ja, Glogoški, Klemm i ostali dečki koji su tamo. Doista mislim da zajedno moramo sjesti za stol, kaže Demo

Miodrag Demo, saborski zastupnik iz redova stranke Milana Bandića koji je podržao Most i Domoljubnu koaliciju i jedan od mogućih kandidata za ministra branitelja kaže kako bi, kad bi mu se prućila ta prilika, preuzeo čast ministra branitelja kako bi vratio ponos i dostojanstvo hrvatskim braniteljima.

U intervjuu za HTV najavio je kako bi u tom slučaju prestao prosvjed branitelja u Savskoj 66. 

–  Već smo mi to dogovorili u jednom dijelu zajedno ja, Glogoški, Klemm i ostali dečki koji su tamo. Doista mislim da zajedno moramo sjesti za stol – rekao je Demo. 

>> 'Bude li šatora dok sam ja ministar, prvi ću otići'

Komentara 52

LA
Lavica7
00:02 03.01.2016.

Ponovo ucjene? Da li ste se i dogovorili da Klemm plati porez i ode u zatvor, a Glogi pokaze svoj ratni put?

ML
mladaklada
00:17 03.01.2016.

Znači, Predrag nije valjao, a Miodrag valja? Izgleda je bio velik propuh u tom šatoru.

AR
aristip
07:38 03.01.2016.

Sve sam uvjereniji da netko namjerno privilegira ove gramzive polupismene likove da se bahate i bezočno iskorištavaju i maltretiraju građane (od prevelikih mirovina, preko ne zasluženih visokih vojnih činova pa do prijetnji da će građane Zagreba pobiti plinskim bocama) a sve kako bi se Hrvatima zgadila Hrvatska država.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije