Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Ministru Šukeru zdrobljen BMW koji je posudio

šuker
Pixsell
13.12.2010.
u 11:18

Ministar nije kriv za prometnu nesreću, a kako je išao na privatni put, nije se htio koristiti službenim Audijem

Ministar financija Ivan Šuker prije nedavnog puta u Siriju imao je prometnu nezgodu na cesti Livno – Bosansko Grahovo u kojoj je nastala veća materijalna šteta na vozilu BMW kojim je upravljao. BMW nije u njegovu vlasništvu, nego ga je, potvrdio nam je, posudio od prijatelja.

Od kojeg, ne zna se, ali poznato je da je auto sisačkih registracijskih oznaka. Šuker, naime, nema svoj auto, nego vozi službeni Audi i sigurno je htio izbjeći moguće prigovore da se koristi službenim auto u privatne svrhe, s obzirom na to da je u Livno išao na pogreb. Kako je javio bosanski portal Relax.Livno, na BMW je u vožnji pala stranica prikolice teretnjaka čiji je vozač priznao krivnju.

Ozlijeđenih nije bilo. Mediji su nagađali da policija nije o tome izvijestila javnost želeći nezgodu zataškati, no u MUP-u to opovrgavaju jer je riječ običnoj nezgodi o kojima ne izvještavaju. 

 

Ključne riječi

Komentara 196

OB
-obrisani-
12:55 13.12.2010.

ima li koji političar u vladi da je rođen u hrvatskoj,sve samo neki došljaci nije ni čudo da se onda samo krade

JA
jasamja
12:40 13.12.2010.

nisam hercegovac,podrijetlom sam iz Bosne...da se razumijemo neke stvari koje im ovdje pripisujete i vise nego debelo stoje,ali smatram da ne treba generalizirati stvari,a btw. dodji u u hercg i vidi bijedu u kojoj su zivjeli,a sto su postigli ne samo u RH nego i na zapadu

OB
-obrisani-
12:46 13.12.2010.

Gle čuda, Šuker je Bosanac.A baš sam se pitao od kud je toliko sposoban i pošten.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije