Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.05.2014. u 12:00

Vrdoljak se na HTV-u ekspresno ispričao zbog toga vjerujući da su napadi na njega, uključujući aferu s Ledo škrinjom za sladoled, učestali jer se ”bori za realizaciju energetske strategije“.

Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva, nije u imovinsku karticu upisao dvije terase i garažu, otkriva Jutarnji list dodajući da je time vrijednost penthousea umanjio za 200.000 kuna. Vrdoljak se na HTV-u ekspresno ispričao zbog toga vjerujući da su napadi na njega, uključujući aferu s Ledo škrinjom za sladoled, učestali jer se ”bori za realizaciju energetske strategije“. Pritom zaboravlja kako mu je škrinju za sladoled darovala supruga koja je fotografiju i objavila, a da je imovinsku karticu ispunjavao osobno pa ispada da Vrdoljakovi učestalo napadaju sami sebe.

Kujundžićeva licitacija akademskim titulama

Milan Kujundžić, predsjednik Hrvatske zore, objavio je u nedjelju na skupu u Vrgorcu da će upravo on biti predsjednički kandidat Saveza za Hrvatsku, piše Slobodna. Tako je riješena tajna koju je još u subotu podgrijavao sam Kujundžić kada je na skupu u Splitu odbio otkriti ime kandidata za Pantovčak. – Mogu samo reći da će to biti čovjek čija je akademska titula iznad one koju ima dr. Ivo Josipović, a o domoljublju nećemo ni pričati – rekao je govoreći o sebi u trećem licu dr. Kujundžić. Ako već nećemo o domoljublju, recimo bar da je Kujundžić doktor znanosti i izvanredni profesor što baš i nije “titula iznad” Josipovića, također doktora znanosti i izvanrednog profesora.

Milanović u SDP-u ima “muškarce koji se ne ponašaju tako”

Zoran Milanović, predsjednik Vlade, prozvan je zbog seksizma nakon izjave da SDP podrivaju ljudi koji su “svi muškarci, ali ne ponašaju se tako”. Krije li se u SDP-u ozbiljan kandidat za pobjedu na idućem Eurosongu?

Akademiku Mrkonjiću kuću procijenili na 998 kuna

Zvonimir Mrkonjić, akademik, čekao je 70 godina da mu vlasti priznaju pravo na odštetu za kuću srušenu u Drugom svjetskom ratu. Na Mrkonjićevu kuću u Splitu 1944. godine pala je 250 kilograma teška saveznička bomba i sravnila je sa zemljom. Radost što je slučaj napokon riješen brzo je presjekao iznos odštete. Grad i Županija Mrkonjićima su za kuću dodijelili 998 kuna i 86 lipa pa akademiku kao jednom od tri nasljednika pripadaju 332 kune i 95 lipa. Nije to Spačvina oranica da vrijedi milijune. 

>> Vrdoljak: Ispričavam se ako nisam prijavio šupu, platit ću kaznu

 

Komentara 5

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
13:43 13.05.2014.

Ministar je rođeni glumac... Možda ga čak angažiraju u nekoj reklami... Za Ledo recimo...

VE
verakruz
12:37 13.05.2014.

Dobro, uhvatili ste me, ne možete mi ništa, ali ako baš insistirate, evo ja ću prijaviti još 27 kvadrata stana i garažu... Slomiše se HNS-ovci da nam dokažu kako se oni brinu i lome leđa za narod, kad ono- narod lomi grbaču da bi oni uživali i bahatili se... Njima je važno da su džepovi puni, a šefici im još i to da Srbija čim prije uđe u EU.

ZN
znatizeljan2013
13:48 13.05.2014.

Skromnog li ministra! Njemu ni vila od 1000 kvadrata ne bi bila imovina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije