Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
„Prijatelji kohezije“
Povratak na članak

Ministrica Žalac o novom financijskom razdoblju Europske unije, istkanula i važnost kohezije

Konferencija je bila prilika i za susret s povjerenikom Europske komisije za proračun i ljudske resurse Güntherom Oettingerom te mađarskim ministrom za inovacije i tehnologiju Lászlóm Palkovicsem s kojima je ministrica Žalac razmijenila mišljenja glede novog financijskog razdoblja.

Komentari 3

FT
feel_the_coruption
11:59 18.09.2018.

Ova ide okolo i ždere na račun proračuna. To joj je bio životni cilj. Besplatno pojest. Za sada je na 150 kg, ali napreduje. I organizira natječaje : najbržim prstom do EU novaca. Taj stručni dio joj baš i ne ide, ali koga to zanima kada se besplatno ždere...

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
09:46 18.09.2018.

A kad smo vec i Budimpešti necemo propustiti priliku omastiti se madjarskim špekom...

VL
DS
ds
15:36 18.09.2018.

Ova Debela zestoka je konkurencija Mis Gici u takmicenju tko je teza i ruzija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.