Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTIKLE UNATOČ SVEMU

Ministrica u Osijeku privlačila pozornost jednim detaljem na lijevoj nozi

Osijek: Elastični zavoj kao modni detalj ministrice Tramišak  koju ni ozljeda ne spriječava da nosi  cipele s visokim potpeticama
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
21.01.2022.
u 13:57

Unatoč bolnom zglobu lijeve noge, ministrica je na nogama imala crne štikle, a iste je boje bio i elastični zavoj koji je nosila

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova europske unije Nataša Tramišak sa zanimljivim ''modnim'' detaljem pojavila se u Osijeku. 

Naime, na potpisivanje Ugovora o darovanju nekretnine nekadašnje tvrtke Osječka ljevaonica željeza i tvornica strojeva (OLT) u svrhu revitalizacije tog područja, ministrica je stigla s elastičnim zavojem na nozi. 

Unatoč bolnom zglobu lijeve noge, ministrica je na nogama imala crne štikle, a iste boje joj je bila i odjevna kombinacija pa je i zavoj uskladila sa svojim stajlingom. 

21.01.2022., Osijek - Potpisivanje Ugovora o darovanju nekretnine (OLT Osijek) u svrhu provedbe programa revitalizacije brownfield podrucja OLT Osijek. Ugovor su potpisali zupan Ivan Anusic i ministar prostornog uredjenja, graditeljstva i drzavne imovine Darko Horvat. Potpisivanju Ugovora nazocila je i ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Natasa Tramisak. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
14:19 21.01.2022.

gđa ministrica plijeni pozornost ne tim detaljima u odijevanju ... nego silnim milijardama kuna povucenih iz tzv.eu fondova koje su ulozene u slavoniju... ....slavonija je dozivjela renesansu ... ...uvecer na korzu u osijeku seta i do 6 000 razdraganih osjecana i osjecanki.

FA
FantaOrange
15:45 21.01.2022.

Dobro pa apsolutno nikoga nije briga. Zakaj je ovo u novinama? Zena ima povez na nogi, kakve to veze ima s icijim zivotom pa da mora ovo vidjeti?

Avatar Hazl113
Hazl113
16:15 21.01.2022.

Tako ti je to kada je direktiva da moraš nositi visoke pete isto kao i na HTV-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije