Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naljutila šveđane
Povratak na članak

Ministrica rezala tortu u obliku Afrikanke pa izazvala skandal

Kako bi podsjetila na okrutna sakaćenja afričkih žena, ministrica je prva odrezala komadić \'\'neukusne\'\' torte u području \'\'genitalija\'\' čime je razotkrila unutrašnjost načinjenu od crvenog punjenja. Taj je čin revoltirao mnoge.

Komentari 7

Avatar flegmatik
flegmatik
22:12 18.04.2012.

Kakav uzas. Morbidan \"spektakl\", potpuno pogresna poruka, krajnje nesposobna ministrica.

VL
OB
-obrisani-
23:24 18.04.2012.

Sjukt

VL
Avatar perodeformero
perodeformero
06:14 19.04.2012.

Bravo ministrice, svaka čast. Nekima je to neukusno, ah jadni, baš mi ih je žao. Da li su ti dušebrižnici ikad zamislili kako je tim ženama. Cijeli život im je sjeban nakon takvog zvjerstva. Cilj je opravdao sredstvo!!!

VL
CO
como
08:00 19.04.2012.

Da je ovaj nakaradni happening priređen na našim balkanskim prostorima kako bi pljuštale osude \"civilizirane\" Europe. Švedska bi prednjačila.

VL
Avatar mile ivancic
mile ivancic
09:06 19.04.2012.

Ovo s tortom je toliko morbidno i ........ da čovijek pomisli da je ovaj svijet poludio i izgubio orijetaciju što nije prvi put u ljudskoj povijesti! Čudi me kako ove osobe na slikopisu mirno uzimaju \"tortu\" i pored neugodnih krukovaa koji se čuju ! Svakako se radi o čudnim ljudima bez obzira na to koja se poruka željela poslati. Ima jedna narodna: Svašta p......... rodi. E moj narode!!!!!

VL
DU
Deleted user
14:10 19.04.2012.

To se zove sok terapija. Samo tako ce mozda neki shvatiti sto se tim sakacenjem koje je na dnevnom redu u Afici cini pogodjenim zenama. Ne znam zasto se sada svi bune... Ne vidim tu nikakvu uvredu bilo koga...

VL
IR
irani
09:57 20.04.2012.

Mrzitelj(i) civilizacije zaduzeni za stancanje pluseva nisu bas sasvim shvatili zadatak pa su nakucali isti broj \"ocjena\" za dva dijametralno suprotna komentara!! . Tako ti je mala moja kad\' stanca mentalac!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.