Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u bjelovaru

Ministrica Mrak-Taritaš podržala Antuna Korušeca i Damira Bajsa

anka mrak-taritas,bjelovar (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/4
24.04.2013.
u 17:24

Gospodin Korušec mi je za ovo kratko vrijeme mog posjeta predstavio projekte koji su važni za grad, a gospodin Bajs je dosad pokazao da je bio odličan župan u tri mandata, istaknula je ministrica Mrak-Taritaš

– Kao rođena Bjelovarčanka podržavam kandidaturu Antuna Korušeca za gradonačelnika Bjelovara i Damira Bajsa za župana Bjelovarsko-bilogorske županije jer su svojim dosadašnjim radom to zaslužili - kazala ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš za današnjeg posjeta Bjelovaru. 

- Gospodin Korušec mi je za ovo kratko vrijeme mog posjeta predstavio projekte koji su važni za grad, a gospodin Bajs je dosad pokazao da je bio odličan župan u tri mandata, odličan ministar i ono što je najvažnije, a to je da on obzirom na stečeno iskustvo i znanje već sutra može početi raditi - poručila je ministrica pridružujući se tako društvu HNS-ovih dužnosnika koji su već ranije podržali kandidature nezavisnog kandidata Damira Bajsa i kandidata Antuna Korušeca.

>>HDZ i HSLS zajedno u Brodsko-posavskoj županiji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije