Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škola za život
Povratak na članak

Ministrica Divjak: Medijska prašina oko lektira nastala je na temelju lažnih vijesti

Ministrica je rekla da je do sada doneseno 37 kurikula, čime su preostala samo još dva - tjelesna i zdravstvena kultura te povijest.

Komentari 4

KO
komar64
16:55 19.02.2019.

Halo...zalutala si...vrati se...ljubav na selu te čeka.

VL
KR
kritiko
17:43 19.02.2019.

sve je to tvoj "cuspajz",drugarice

VL
DU
Deleted user
15:47 19.02.2019.

Sad je na redu povijest. Ja bih radije da mi unuci idu u ježevu kućicu nego u Jasenovac.

VL
PI
Pikador
01:08 20.02.2019.

jadna naša Divjak sa vladajućima++++++++++++ Ježeva kućica je srećom pisana na hrvatskom književnom i štokavskom jeziku a bome i na francuski i engleski a i njemci bi razumjeli poruke. Da je na srpskom zavrijedilo bi prijevod i u lektiru. Ježeva kućica je himna domoljublju i moralnosti prilagođena dječjem uzrastu,ali sve stariji sve dublje razumiju i dive se genijalnosti Čopića. Ovim praznoglavcima pada mrak na oči samo zato jer je autor i pjesnik Čopić bio patriota i partizan ( kao hrvati Nazor i Goran i drugi), a ne Ustaša i izdajnik. O tempora, o mores.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.