Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministrica Divjak:
Povratak na članak

Izvješće Europske komisije realan je pogled izvana, a neke smo preporuke već ispunili

U razgovoru za Hinu ministrica Divjak objasnila je ključne elemente iz Izvješća Europske komisija o provedbi strukturnih reforma koji se odnose na područja obrazovanja i znanosti, osvrnula se na PISA testiranja

Komentari 4

AN
AnusCroatica
09:41 25.03.2018.

Cisto sumnjam da ce novo PISA testiranje dati bolje rezultate nego prijasnje....

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
10:14 25.03.2018.

prije takozvane PISE je u tamnici naroda jugoslaviji jedino skolovanje hrvatske i slovenije bilo bez problema priznato u svijetu. svi ostali su morali polagati razlike. sada nam drugarica divjak tvrdi sto mi moramo raditi jer gazde tako zele. zna se tko je nju instalirao.

VL
DO
dom7
15:04 25.03.2018.

ovaj HNS na svim izborima dobije 3% glasova i onda im se da vazna ministar. Ministarstvo vanj.poslova Pusic a sada Minist.skolstva ova djevojcica...koja nepravda....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.