Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv 34 države MOO-u

Ministrica Brnjac potpisala zahtjev za izbacivanje Rusije i Bjelorusije s Olimpijskih igara

24.02.2023.
u 00:00

U pismu upućenom MOO-u 34 zemlje istaknule su veze između sporta i vojske u Rusiji i Bjelorusiji te poručile da "sve dok ova temeljna pitanja i nedostatak jasnoće i konkretnih detalja o funkcionalnom modelu neutralnosti nisu razjašnjena, ne slažemo se da se ruskim i bjeloruskim sportašima dopusti povratak na natjecanje".

Komentara 43

Avatar Dragovit
Dragovit
07:34 24.02.2023.

Koje sluganstvo ... bit će zanimljivo danas-sutra gledati kako će ti isti lizati s poda sve što danas izjavljuju.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:45 24.02.2023.

Rat u Ukrajini je u domeni politike, a Olimpijske Igre mogu biti svjetski primjer gdje bi svi poštivali ista pravila i jedni druge.- kažu u MOO. To je temeljno olimpijsko načelo koje je do sada odolijevalo pokušajima da se zlorabi u interesu politike. Nadam se da će ostati samo na pokušaju.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
00:57 24.02.2023.

Koji jad i bijeda hrvatske vanjske politike. Što niste digli glas protiv Amerike koja je na očigled svijeta razvalila Irak, Libiju, Afganistan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije