Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.12.2022. u 08:42

"Obnova ide nestvarno sporo", uočio je čak i premijer Andrej Plenković misleći upravo na ovaj segment obnove. Pa će, izgleda, zbog toga otići i drugi ministar koji vodi obnovu. No i nakon odlaska bivšeg ministra Horvata stanje u ovom dijelu obnove nije išlo nabolje pa ni očekivanja boljitka nakon mogućeg odlaska i drugog ne postoje. Naime, prema ugovorima je rok za dovršetak jedne kuće od 120 do 240 dana, mnogi su rokovi probijeni, neki i duplo, ali i dalje ti izvođači rade kao da je sve po planu. Ministarstvo njih ne koordinira.

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
09:23 28.12.2022.

Zašto stalno lažete? Niko nije umro u kontejneru od hladnoće ili vrućine. Samo ste navikli lagati. Pogledajte malo kuće u kojima su nekada živjeli. Kakav komfor su imali? Sramota od pisanja.

IG
igorl
09:39 28.12.2022.

Kaj nemaju grijanje ti kontejneri? Ili barem uticnicu, pa da se moze ustekat neka grijalica? I to ful placenu struju tako da je trosak 0? Ak imaju - onda je neistina da ubija zima. Ako nemaju, recite, pa cemo odnjeti grijalice.

ZP
zeljko.posaric.9
08:58 28.12.2022.

Ne pisat neistine. U Hrvatskoj zima ne ubija ljude u stambaenim kontejnerima sa grijanjem, strujom , vodom ... i plačenim svim režijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije