Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dužnička kriza

Ministri eurozone odobrili Grčkoj 12 milijardi eura pomoći

grcka neredi (1)
AFP/REUTERS/PIXSELL
03.07.2011.
u 09:19

Očekuje se da će Međunarodni monetarni fond idući tjedan odobriti svoj dio od 3,3 milijarde eura

Grčka će dobiti ključnu ratu paketa financijske pomoći do 15. srpnja, dok se nastavlja razrada drugog programa pomoći za tu zemlju pogođenu dužničkom krizom, priopćili su ministri financija zemalja članica eurozone, prenosi RFE.

Ministri su odobrili dodjelu pete rate pomoći od 12 milijardi eura, a očekuje se da će Međunarodni monetarni fond idući tjedan odobriti svoj dio od 3,3 milijarde eura.

Odluka o novom paketu pomoći biti će donesena u rujnu. 

Ključne riječi

Komentara 42

TO
Toni50
09:57 03.07.2011.

Ministri eurozone odobrili Grčkoj 12 milijardi eura pomoći, jel im Ameri ne pristaju ne dozvoljavaju da ih Grčka jako ošteti svojim bankrotom.. Svi koji vjeruju da to oni rade iz ljubavi nazivamo idiotom.

IR
irani
10:54 03.07.2011.

Interesantan \"komentar\", bez glave i repa, ali s neizostavnom uvredom na kraju. . Zalosno, ali tipicno za dezurne mrzitelje kulture , civilizacije i demokracije.

Avatar @veNLO
@veNLO
21:36 03.07.2011.

Marsijanac Možeš li što reći o obitelji Frescobaldi i njihovom bogatstvu,koliko je,tko su nasljednici,što imaju u posjedu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije