Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Socijaldemokratski forum žena
Povratak na članak

'Ministre Bošnjakoviću, morat ćete djelovati osobno i izravno na slučaj silovanja u Zadru'

Propise, naime, nije dovoljno samo izmijeniti, odluke nije dovoljno samo donijeti. Potrebno ih je sustavno, odlučno i nepristrano provoditi, stoji u otvorenom pismu ministru Bošnjakoviću.

Komentari 12

ST
sttipe
10:34 14.10.2019.

Pošten i nepristran sudac iz vana, / tutor, pozatvara bi pola hrvatskih sudaca kao korumpirane saučesnike, i još kvarat bi ih potira ća s posla...

VL
ST
stjepanovic
13:18 14.10.2019.

Manjinska zrtva.. Sto posto..

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:29 14.10.2019.

Ma ljudi što je vama? Nisu naši zaslužni osloboditelji i branitelji ginuli i krvarili mudante u Domovinskom ratu, da bi njihovi dični potomci (sinovi ili unuci) zbog korištenja svojih pravica da uživaju u svojoj neovisnoj državi završavali u kazamatima. Samorazumljivo da hrvatsko pravosudje gine u obrani pravica koje su stekli dični potomci, preko svojih zaslužnih predaka predaka. Nek se čuje, nek se zna tko se kome dopada iliti vrana vrani oči ne kopa, zar ne?

VL
DU
Deleted user
11:04 14.10.2019.

Pa možda najveći problem i je u tome što se politika previše petlja u pravosuđe i što tatini sinovi iz "uglednih" obitelji moraju biti zaštićeni čak i kada su u pitanju najokrutnija zlodjela.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:38 14.10.2019.

mogao je sdpov ministar milicajac osobno djelovati i pronaći odgovorne za crtanje svastike na poljudu, al nij... nije ni ovaj forum to tražio. ali sad od bošnjakovića traže.

VL
BA
bacenheider
12:05 14.10.2019.

ovu djevojku treba sigurno zastititi i istraziti sto se to tocno desilo.za mene je problem forum zena sdp-a koji trazi za to da Ministar istrazi slucaj ali nisu tako reagirale kad je pripadnik njihove stranke i to Ministar financija mlatio svoju zenu ali to su svi zataskavali i na kraju zenu proglasili krivom jer se sama istukla.kojeg licemjerja od ovih sdp-ovki.

VL
ZI
zip123
12:23 14.10.2019.

Nemoze djelovati na nista.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.