Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najuzornija seljanka
Povratak na članak

'Ministra poljoprivrede poslala bih da sređuje papire, a ne u polje'

Na izboru u Križevcima Ljubica Litrić iz Suhopolja proglašena je najuzornijom hrvatskom seoskom ženom u 2012. godini

Komentari 3

VI
vital
09:44 21.10.2012.

Ali zato od predsjednika stranke (hrga) koja je najodgovornija za stanje u poljoprivredi , i za njeno lelekanje, prima nagradu sa smiješkom Tako hrvatski Tko nas je opljač 'ko?

VL
YO
yocko
20:33 22.10.2012.

Tko se ljepše drži na slici Hrg ili puran??ja glasam za purana,a vi???

VL
OB
-obrisani-
09:44 23.10.2012.

Veli"uzorna žena" da bi ministra poslala u državnu upravu i da će se naraditi dok ishodi dozvole i poticaje. Nije "uzorna žena" rekla tko je taj što je odgovoran što je potrebna tolika papirologija i kojekakve dozvole za bilo što,a,a ne samo za navedeno. Nije "uzorna žena" rekla tko je odgovoran za propast sela i zapuštenu zemlju. Nije,a mogla je ,jer čelnik HSS-a je bio do nje i mogla ga je pitati što i kako je HSS radio sve ove godine dok je participirao u vlasti. Naravno,Hrg bi joj odgovorio da nitko iz HSS-a nije kriv nizašto,a on je predsjednik tek odnedavno,samo nemaju više koga ucjenjivati. Žalosno na što se HSS sveo.Nekad uzorna i daleko najjača stranka,a sada strančica od 2%.Pih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.