Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK ZNANSTVENIKA
Povratak na članak

Ministarstvu je žao što Đikić napušta Hrvatsku: 'Smatramo da nije bilo razloga, želimo da i dalje nastavi davati doprinos razvoju Hrvatske'

Ivan Đikić objavio je u ponedjeljak da je nakon 15 godina profesorskog rada na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu napustio to mjesto i zatvorio Laboratorij za istraživanje tumora.

Komentari 4

BK
branko-kockica
09:53 14.02.2017.

To je jedino moguće u sukobu s ucjenjivačima tipa Đikića koji takve stvari radi redovito. Takvima se ne smije popustiti, ni zbog sebe, a ni zbog njih. Nego, rektor je objavio da na Đikićevoj katedri rade njegov kum i kuma? Krasno.

VL
CR
CROLINDA
11:22 14.02.2017.

vratit će se on kad njegovi levičari "anti"fašisti dođu opet na vlast

VL
Avatar mali322
mali322
09:34 14.02.2017.

Licemjer ministarski!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.