Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova Sinčićeva stranka
Povratak na članak

Ministarstvo uprave potvrdilo: Primili smo zahtjev za upis Jedine opcije

Dosadašnji predsjednik Živog zida Sinčić te njegova supruga Vladimira Palfi i supredsjednik Ivan Pernar u Jedinoj opciji su članovi devetočlanog Glavnog odbora.

Komentari 5

BE
BeroII
17:09 10.10.2016.

Kada će se provesti provjera zakonitosti poslovanja ŽZ-a ? Pa zar ova grupica . . . . . . . . . . . misli da će nečažnjeno proći za eventualne nezakonitosti u ŽZ-u ? To pokazuje kakva je toa je to "sposobna i stručna " grupica nebitnih spodoba koji bi se "igrali " politike ali i sebi osigurali egzistenciju i to od naših poreza.

VL
LE
LeonardS
17:17 10.10.2016.

Tu stranku ne bi smijeli registrirati do izbora novog Sabora, ovdje bi trebali posebno pripaziti porezna te uskok o prelivanju novca iz Živog zida , jer to je pokušaj očiti da su samo novci u pitanju i prevara članova Živogg zida koji ima pravo na taj novac, zato predlažem članovima da naprave prijavu protiv dotičnih članova Živog zida !

VL
ZA
zaokica
17:31 10.10.2016.

smijesno!!!

VL
SD
sdpesticid
17:09 10.10.2016.

ovo izgleda kao ''jedina opcija'' mimoilaska s pravosudnim tijelima, u pokušaju. ne znam kako je uopće moguće nešto ovako raditi po zakonu ?

VL
DU
Deleted user
18:06 10.10.2016.

Jedina opcija=obiteljski biznis.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.