Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ministarstvo u srijedu 'svečano' objavljuje Registar branitelja

Ministarstvo branitelja pohvalilo se u priopćenju da će u srijedu održati "svečanu objavu" Registra hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata
14. prosinca 2012. u 17:33 173 komentara 4 prikaza
Predrag Matić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ministarstvo branitelja pohvalilo se u priopćenju da će u srijedu održati "svečanu objavu" Registra hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Svečana objava Registra održat će se u srijedu u 12. 30 sati u Muzeju suvremene umjetnosti. Registar će tada predstaviti ministar branitelja Predrag Matić, a uz njega će biti i ministar obrane Ante Kotromanović i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.

U Saboru je danas izglasovan Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji iz Domovinskog rata. Iz Ministarstva ističu da su izglasavanjem toga zakona ostvareni "svi preduvjeti za objavu Registra hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata".

>>Matić: Ako se neki branitelj ubije zbog objave registra, ja odgovaram

Elipso

  • tramontana:

    14.12.2012. u 17:50h Remetinac je napisao/la: Živio Ministar Matić Evo ja već pripremio 14 osoba za provjeru, gdje su i kako ratovali samnom a danas su u zavidnoj mirovini i cerekaju mi se u liceee. Hvala Matiću i Bogu na ... prikaži još!a Objavi Registra ----------------------------- A gdje si to ti ratovao jadniče? Moguće da će uskoro slijediti i objava registra dezertera, šta ćeš onda učiniti?

  • soparnik:

    Hvala ministre a lažnjaci nek se tresu bilo je i vrijeme!

  • sokol5:

    Osobno sam dragovoljac domovinskog rata od 6.mjeseca i još uvjek sam aktivni pripadnik HV-a. Samo me zanima što ne naprave reviziju statusa branitelja kao što su napravili reviziju HRVI prije par godina. Imaju sve institucije pod svojom vlašću pa neka ... prikaži još! zarade svoju plaću , a ne na javno objavljivati liste.( Ponavljam: nikakve povlastice ne koristim niti sam koristio osim uvoznice koju sam iskoristio i kupio Fiat PUNTA)