Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJKA DVOJE DJECE
Povratak na članak

Ministarstvo šalje nadzor u Centar, utvrdit će je li bilo propusta u slučaju napadnute Mihaele

Mihaelu je, nakon reakcije Ministarstva, nazvala ravnateljica Centra i predložila joj da još jednom pokušaju pronaći rješenje, ovoga puta s više uključenosti Centra, a manje pritiska na nju

Komentari 3

Avatar urok_eye
urok_eye
19:14 25.09.2022.

Pa zar nitko tamo nema zdravog razuma i socijalne pameti dok ih netko ne prozove?!

VL
ME
MediciKM
16:31 26.09.2022.

Kaj ova Ivana P. radi posao policije i socijalnih službi? Koliko neradnika na naši leđima provodi dane u toplim uredima....majko moja..

VL
PU
Pulchrum
21:23 25.09.2022.

Ili pobjeći iz Hrvatske, jer ako se čovjek zainatio i još stiže bijesan iz zatvora ubit će ju, vrlo lako moguće. Ili krenuti na hagioterapiju, tamo jedino postoji izlaz i dobri rezultati za život s agresivcima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.