Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Školske knjige pojeftinit će čak do 50 posto
Povratak na članak

Ministarstvo: Realno udžbenik stoji 30 kuna

To je bolji zakon od sadašnjeg, no na njegovu prijedlogu vidjet će se koliki je utjecaj najmoćnijih izdavača na Sabor - kaže Željko Stipić iz Preporoda.

Komentari 4

RA
rackizel
08:29 17.11.2009.

Citat:Ministarstvo: Realno udžbenik stoji 30 kuna Kraj citata. Pitanje - Zašto onda ne upregnete DORH i ne kaznite pljačkaše koji zarađuju na obrazovanju budućih generacija? Odgovor - Jer i sami imamo koristi od nepismenog naroda.

VL
ID
in_da_banana
20:10 16.11.2009.

ma kakav udžbenik...treba ih 3 puta na godinu mijenjati...naši nakladnici trebaju profit...a juncima koji sve te njihove bedastoće plaćaju tako i treba...zar nije poštenije kad te netko popljačka pištoljem sa sentencom: \"daj pare\"...nego ovako, pa se osjećaš i opljačkano i magarac?

VL
MM
Mladen Miletić
22:16 16.11.2009.

Ministarstvo: Realno udžbenik stoji 30 kuna, gle ovo i oni znaju jednu stvar zaista dobro izračunati. Čestitka bravo Ministri Hrvatine jake !!!

VL
RU
rudolf
08:38 17.11.2009.

\"treba udžbenike mijenjati svako polugodište,a ne svako četri godine\"?tko će vratiti i sanirati štetu koju je primorac napravio?koji luđak?pa vidi mu se u pogledu da je lud.još sebi daje za pravo da moralizira i priča o poštenju,a oštetio je državni proračun najmanje za milijardu kuna.ovo što je on radio sa udžbenicima nisu mogli sebi priuštiti ni emirati kamoli siromašna i zadužena zemlja kao mi.tek sada vidimo što se kod nas i kako radilo,u svim ministarstvima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.