Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUKOVNO OBRAZOVANJE
Povratak na članak

Ministarstvo potpisalo čak 186 stipendija za međimurske učenike

- Vi znate da smo prije godinu i pol dana donijeli odluku o osnivanju 25 centara kompetentnosti u svim hrvatskim županijama i odredili pet prioritetnih područja. Stvarno me veseli da smo došli do točke gdje potpisujemo konkretne ugovore i dodjeljujemo sredstva. Prvih 12-ak ugovora ja sam potpisala i sad slijedi dodjela sredstava.

Komentari 3

ZA
zarko815
21:35 14.02.2020.

Međumurci su najmanje obrazovani dio Hrvatske, njima je bilo dovoljno da im daju kramp i motiku. možda ovi sa stipendijama progledaju i da ne dozvole da ih više vode komunjare kao maloumnike.

VL
IV
IvoDivo
16:24 14.02.2020.

bagra HNS-ova lakovjernim, naivnim međimurcima daje kosti sa državnog proračuna kako bi im mogli i dalje derati kožu, pljačkati raznim mafijaškim poslovima, uhljebljivanjem svoje gamadi

VL
DU
Deleted user
14:27 14.02.2020.

99% tih ucenika su jednom nogom u austriji a drugom u njemackoj.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.