Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG KORONAVIRUSA
Povratak na članak

Ministarstvo poslalo uputu školama: Otkažite sva putovanja u Italiju

Sukladno preporuci Ministarstva zdravstva, a vodeći računa o sigurnosti učenika i nastavnika, ovim putem upućujemo vas na to da otkažete sva organizirana putovanja u Italiju sljedećih mjesec dana, uputa je koja je poslana svim školama u Hrvatskoj

Komentari 5

WI
wimnanneana
09:58 24.02.2020.

'' Kucna izolacija znaci ne izlaziti iz kuce ne samo ne ici u skolu''. - A u kuci pet clanova obitelji koji izlaze iz kuce? Tko je u izolaciji u kuci, mora biti sam u izolaciji, u kontaktu sa bolnicomm koja mora biti spremna doci po pacijanta ako mu se pojave simptomi, a ne ostaviti pacijenta u kuci da okonca kao i u Italiji sto su napravili. Ima tu jos masu informacija koje pacijent mora znati, ali necu ja pisati, nekao se drzava bavi svojim poslom.

VL
SN
sasa.novak.58
09:50 24.02.2020.

Ova vlada bar tjedan dana kaska za događajima.

VL
Avatar Pattern
Pattern
09:44 24.02.2020.

Tinejdžeri i samovoljan ne izlazak iz kuće 2 tjedna (a trebalo bi i 3)?! Političari ne da ne znaju kako ljudi žive, nego su zaboravili i kako je to biti tinejdžer.

VL
SN
snovakor
10:09 24.02.2020.

Ne samo da se kaska ..... nego zaostaju o svemu .... + toga, čemu samo mjesec dana ... pa to kad krene neće stati sve do toplih dana, dok su virusi u "pokretu" .... sve to je u cijelom svijetutu na jako tankim osnovama izolacije !!

VL
Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
10:26 24.02.2020.

ne izlaziti iz kuće, "next level genius"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.