Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što sa smećem?

Ministarstvo okoliša iz BiH traži da građani ne bacaju smeće

'30.07.2010., Jezuitski trg 4, Zagreb - Oko 10.30 ispred Klovicevih dvora mogle su se vidjeti pune vrece smeca te prepuna dva kontejnera. Dolazi li ono zadnje na redu ili su smetlari zaboravili na nji
Sanjin Strukić/PIXSELL
08.02.2012.
u 20:08

- Molimo građane da se suzdrže od iznošenja smeća dok se ne stvore uvjeti za normalan rad komunalnih službi - piše u izjavi ministarstva.

Ministarstvo okoliša i turizma iz BiH uputilo je poziv kojim se mole tamošnji građani da ne odlažu smeće u kontejnere jer ga komunalne službe nisu u mogućnosti odvoziti, izvještava Dnevni avaz.

- Molimo građane da se suzdrže od iznošenja smeća dok se ne stvore uvjeti za normalan rad komunalnih službi - piše u izjavi ministarstva.

Komentara 4

IB
istina_boli
06:19 09.02.2012.

Svaka budala ima svoje veselje. Smece manje smrdi vani na ledani nego u zagrijanoj kuci.

SE
sestravlatka
06:38 09.02.2012.

Kaj, bosanci imaju ministarstvo okoliša i čistoće ?

OB
-obrisani-
15:21 09.02.2012.

Ziva istina.Nema goreg naroda na svijetu od nas Bosanaca sto se tice zastite okoline.Cast izuzecima.Bacamo smece u avliji po cesti svugdje,sramota.Tu treba dobra motka mislim zakonski procesuirati kad bacis otpadak 500 KM kazne ili zatvor pa izvoli ,nema \"civiliziranijeg \"nacina,njemacki model

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije