Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemojte se prestrašiti!

Ministarstvo obrane: Provode se letačke aktivnosti HRZ-a. Očekuje se probijanje zvučnog zida

MORH/ M. Karačić
26.05.2021.
u 09:08

Ministarstvo obrane navodi kako se tijekom provedbe planiranih letova i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka te mole građane za strpljenje i razumijevanje.

U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila će u srijedu, 26. svibnja 2021. godine u vremenu od 12 do 18 sati provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida, javlja Ministarstvo obrane. 

- Letovi će se provoditi na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije na visini od 1 000 do 10 000 metara te na području Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije na visini iznad 10 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera - navodi se u priopćenju.

Ministarstvo obrane navodi kako se tijekom provedbe planiranih letova i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka te mole građane za strpljenje i razumijevanje.

 

Ključne riječi

Komentara 8

MA
max
10:34 26.05.2021.

MIGovi po kojima svi pljujete i dalje lete nakon 40 godina i nakon što su odnijeli pobjede u ratu. Nego gdje su oni Krstičevićevi F16?

Avatar FrancJunior
FrancJunior
10:15 26.05.2021.

Preplasit cu se ako sa tom starudijom ne uspiju probiti zvucni zid!

EP
Epil
09:30 26.05.2021.

A cime budu probili zid? Stemericom ili busilicom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije