Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBACUJU OPTUŽBE
Povratak na članak

Ministarstvo kulture oštro o Penavi: On bježi od odgovornosti za realizaciju Hotela Dunav

Investitor je putem Grada Vukovara inzistirao na građevini tipa neboder te je od početne visine projekta od 125 metara tražio sve višu katnost da bi na kraju završio s predloženom ekstremnom visinom od 200 metara, navode iz Ministarstva

Komentari 5

DU
Deleted user
07:35 26.04.2021.

Ovo je nadrealno za gledati, dok je bio z HDZ-u i dok se kralo sve mu je bilo super, sada kada su mu pipu zavrnuli i mora se slizati sa Domovinskim! Zašto se Penava fura na rat a nije branio Hrvatsku iako je bio punoljetan? Škorina škola!

VL
PA
pax5
07:06 26.04.2021.

Izborni trik,čik pogodi?

VL
ĐA
Đastis
09:03 27.04.2021.

Penava i struka, moš mislit

VL
HO
homophob
20:58 25.04.2021.

Sta ministarstvo kulture ima ocjenjivati urbanizam u nekom gradu?! Neka se brinu naci jos poneki protuhrvatski propagandni film koji ce financirati. U tome su vrsni i to im je ocito svrha!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.