Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ministarstvo gospodarstva: Nismo zapošljavali nove službenike

Tendenciozno i zlonamjerno je tvrditi da su navedeni službenici u državnu službu primljeni nakon Vladine zabrane, piše u priopćenju Ministarstva gospodarstva.
20. listopada 2009. u 10:58 2 komentara 251 prikaza
mingorp
Foto: Pixsell

ZAGREB - Ministarstvo gospodarstva rada i poduzetništva (MINGORP) reagiralo je danas na tekst objavljen u jednome dnevnom listu, u kojem se navodi kako je Vlada nakon zabrane zaposlila 22 službenika.

Iz Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva poručuju kako su navodi iz spomenutog teksta potpuno netočni i neutemeljeni.

- Svih 22 službenika o kojima se govori u tekstu svoja rješenja o prijamu u državnu službu dobila su prije 30. srpnja 2009. godine, odnosno prije Odluke Vlade RH o zabrani zapošljavanja u državnoj službi do donošenja proračuna za 2010. godinu, te je stoga krajnje tendenciozno i zlonamjerno tvrditi da su navedeni službenici u državnu službu primljeni nakon Vladine zabrane, piše u priopćenju Ministarstva gospodarstva.

A1
PROMO
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • Juraj_MALI:

    Reko bi tipično pisanje novinara po oporbenoj naredbi, pa se onda pitamo zašto na je novinarstvo na tako niskim granama. Evo pravog primjera.

  • max221:

    Pojeo vuk magare po običaju....samo da od tih 22 bar svi imaju stručnu spremu koja je potrebna.