Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNO PITANJE
Povratak na članak

Ministarstvo branitelja: Identificirani posmrtni ostaci hrvatskog branitelja nestalog 1991. godine u Bogdanovcima

Ministarstvo hrvatskih branitelja, kao i u dosadašnjim slučajevima, organizirat će pogrebnu skrb te će cjelovitu dokumentaciju dostaviti nadležnim istražnim i pravosudnim tijelima za potrebe poduzimanja radnji iz njihove nadležnosti.

Komentari 3

Avatar Kupuje izbore COVID dodatkom
Kupuje izbore COVID dodatkom
12:47 15.04.2021.

Nestali, kao da je odšetao. Ni riječ o počiniteljima i razlogu "nestanka". Kao da smo ratovali s NLO. Novi prikladan govor HDZ-SDSS koalicije.

VL
Avatar Udruga_Briselskih_Anemicara
Udruga_Briselskih_Anemicara
13:00 15.04.2021.

Hoce li anemicni pokrenuti kaznenu prijavu protiv odgovorne drzave ili agresorskog vojnika odgovornog za zlocin da isplati ostetu obitelji naseg heroja kao sto to radi hrvatskim braniteljima u sklopu trgovackog dogovora izmedu HDZ-a i SDSS-a?

VL
Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
16:10 15.04.2021.

Pitaj koalicijskog partnera gdje su ostali

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.